Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 feb 2020

Tof! Weer mini kamerplanten in de Aldi folder (leuk om bij elkaar te zetten!)

Zoals je weet slaan wij elke week de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 6 2020 bloembollen in allerlei vrolijke kleuren.

Dat wordt weer rennen naar de Aldi, want deze kamerplanten aanbieding willen we natuurlijk niet missen.

aldi folder week 6 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 6

Mini kamerplanten uit de Aldi folder week 6

De groene miniplanten komen in een leuke keramieken pot. Er zijn veel verschillende opties (alleen al op de bovenstaande foto zien we 8 verschillende potjes), dus kies vooral degene die het beste in jouw interieur past.

De aanbieding geldt vanaf woensdag 5 februari. Voor de mini kamerplanten betaal je deze week slechts €2,99.

Door die fijne prijs is het zeker een goede optie om meerdere miniplanten te kopen die je leuk bij elkaar zet. Wissel de hoogte van de kamerplanten af voor een speels effect. Leuk om bijvoorbeeld op een plantenrek neer te zetten!

aldi folder week 6 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 6

Ook leuk: kleine orchideeën in pot

Voor iedereen die liever iets meer kleur in huis haalt, staan ook deze kleine orchideeën deze week in de schappen van de Aldi. Wij houden van de klassieke finesse van orchideeën. Ze komen in een leuke pot die ons een beetje aan origami doet denken. Deze week voor €3,99.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Niet zo’n fan van mini kamerplanten, of heb je al genoeg kamerplanten in huis? Check dan vooral de actie uit de Aldi folder van vorige week even. Vorige week scoorde je namelijk leuke bloembollen die jouw huis in één klap opfleuren. Misschien zijn ze al uitverkocht, maar wie weet liggen ze nog bij jouw Aldi in de schappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tof! Weer mini kamerplanten in de Aldi folder (leuk om bij elkaar te zetten!)
Sluiten