Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 2 feb 2020

LEUK! Goedkope dekbedovertrekken met tropische print in de Aldi folder

Van de goedkope dekbedovertrekken uit de Aldi folder worden we altijd blij! Deze week vinden we dekbedovertrekken met een leuke tropische print in de Aldi folder week 6 2020 en die willen we het liefste zo snel mogelijk in onze slaapkamer.

Wij vinden dat een dekbedovertrek een slaapkamer kan maken of breken. Een kleurrijk dekbedovertrek, daar zeggen wij dan ook geen nee tegen. In de Aldi folder staan deze week twee dekbedovertrekken die we allebei hartstikke leuk vinden – we kunnen zelfs niet kiezen!

aldi folder week 6 2020 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 6

Dekbedovertrek uit de Aldi folder week 6 2020

In deze Aldi folder vinden we een goedkoop dekbedovertrek waar we heel erg blij van worden. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen met een luxe satijnkwaliteit, lekker zacht dus! Daar willen we met de koude nachten van de afgelopen tijd wel onder kruipen.

Benieuwd naar de prints? Ik kan alvast verklappen dat we op de Roomed redactie niet kunnen kiezen welke prints we het leukste vinden. En dat vinden we dan weer het perfecte excuus om ze allebei te kopen, of niet soms?

aldi folder week 6 2020 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 6
aldi folder week 6 2020 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 6

Goedkoop dekbedovertrek

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Het dekbedovertrek uit de Aldi folder komt in een 1-persoons en in een 2-persoons uitvoering. Voor het 1-persoons dekbedovertrek betaal je €19,99, het 2-persoons dekbedovertrek kost €24,99. Het dekbedovertrek is leuk voor je eigen slaapkamer, maar we denken dat ‘ie ook onwijs leuk staat in een botanische kinderkamer.

Je kunt de dekbedovertrekken vanaf zaterdag 8 februari in de winkels vinden. We verwachten dat ze snel uitverkocht zijn, dus wacht niet te lang!

Meer leuks uit de Aldi folder?

Is dit dekbedovertrek toch niet helemaal jouw ding, maar wil je op een andere manier meer groen in huis halen? Ga dan even langs de Aldi om kamerplanten te scoren. We zetten elke week onze favoriete kamerplanten voor je op een rijtje, en ook deze week zijn we weer razend enthousiast over al het groen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LEUK! Goedkope dekbedovertrekken met tropische print in de Aldi folder
Sluiten