Hebben voor Oud & Nieuw: een goedkope party speaker mét discobal

We weten het zeker: met deze gadget ben jij de sfeermaker op je Oud & Nieuw feest. Deze draagbare speaker uit de Aldi folder is nu al dé smaakmaker van 2019, want zeg nou zelf, dit wil toch iedereen?

Aftellen tot we het nieuwe jaar inluiden wordt ineens een stuk leuker met deze party speaker uit de Aldi folder. Naast dat je je favoriete muziek moeiteloos op deze speaker afspeelt, zitten er namelijk onwijs veel lampen, lichten én een discobol ingebouwd. Let’s get this party started!

aldi folder week 52

De lichteffecten passen zich aan aan de muziek, waardoor je altijd je eigen lichtshow op zak hebt. De muziek speel je trouwens gewoon af via een Bluetooth verbinding. De geïntegreerde discobal maakt het feestje natuurlijk nóg net een tikkie leuker.

Party speaker uit de Aldi folder

Ook fijn: de speaker is lekker klein, waardoor je ‘m gemakkelijk mee kan nemen. De afmetingen van de speaker zijn namelijk maar 20 x 20 x 25 cm. Ook is de speaker maar 2,73 kg zwaar, waardoor hij gemakkelijk in je rugtas kan. Zo zorg jij er dus voor dat elk feestje een discofeestje wordt. En dat voor maar €39,99.

Nog meer Aldi en Lidl folder aanbiedingen?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze super goedkope Happy Socks.

Reageer op artikel:
Hebben voor Oud & Nieuw: een goedkope party speaker mét discobal
Sluiten