Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 12 dec 2020

Leuk voor je kat én je interieur: deze kattentipi is weer te koop bij de Aldi

Liggen er ook standaard cadeautjes voor jouw hond of kat onder de kerstboom? Ga dan deze week vooral ook even langs bij de Aldi, want in de Aldi folder week 51 2020 staat deze té gekke tipi voor huisdieren.

Nieuw is zo’n tipi natuurlijk niet meer, maar deze spotgoedkope tipi kan je toch niet laten liggen?

Hebben: de tipi uit de Aldi folder week 51 2020

We zien deze tipi al helemaal in ons interieur staan. Een paar lichtjes eromheen, en niets meer aan doen. Dat is nog eens een gezellige accessoire voor de feestdagen, leuk voor jouw interieur én leuk voor je kat (als ‘ie de doos niet interessanter vindt).

aldi folder week 51 2020
Bron: Aldi folder week 51

De tipi wordt verkocht in twee verschillende maten:

  • Klein: 50 x 50 x 60 cm
  • Groot: 60 x 60 x 70 cm

Het zijn beide redelijk kleine tipi’s, wat ze vooral geschikt maakt voor katten en kleine honden. Er staat niet in de Aldi folder van welke stof de tipi gemaakt is, maar we gokken dat het een soort vilt is. In combinatie met lichte houten stokken is het een stijlvolle, moderne tipi geworden.

De tipi wordt geleverd met een zacht kussen dat, mocht dat nodig zijn, uitneembaar is. Handig als je het kussen eens wilt wassen. En zoals we in de intro al zeiden is deze tipi spotgoedkoop: voor slechts €11,99 staat deze tipi van de Aldi al in jouw woonkamer.

Meer leuke meubelstukken voor je kat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leuk voor je kat én je interieur: deze kattentipi is weer te koop bij de Aldi
Sluiten