Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 8 dec 2018

Hebben: in de Aldi folder staat een deken met mouwen en dat is super chill

First world problems: altijd als ik ‘s avonds op de bank onder een kleedje zit, heb ik koude armen als ik a) mijn warme chocomel pak, b) iets opzoek op mijn telefoon en c) de afstandsbediening wil gebruiken. Maar met de deken met mouwen uit de Aldi folder is dat probleem voorgoed verleden tijd.

Dit super zachte kleedje heeft namelijk mouwen. Ja, mouwen. Daardoor doe je dus je armen – goh – zodat je armen bedekt blijven tijdens het lezen van een boek, werken op je laptop en eigenlijk in elk scenario. Klinkt fantastisch, toch?

aldi folder week 50 deken

De deken is te koop in twee neutrale kleuren, zodat ‘ie in elk interieur past. Ga onder het dekentje liggen en word zo één met de bank. Een leuk cadeautje voor de feestdagen, maar stiekem nog veel leuker om gewoon zelf te houden. Hij kost je namelijk maar €9,99. Koopje!

aldi folder week 50 deken

Nog meer Lidl en Aldi folder aanbiedingen?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze te leuke (en goedkope!) set met Happy Socks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: in de Aldi folder staat een deken met mouwen en dat is super chill
Sluiten