Haal het voorjaar in huis met deze bloembollen uit de Aldi folder week 5

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten of kamerplanten voor weinig. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 5: verschillende bloembollen in pot.

Vanaf donderdag 31 januari vind je deze mooie bloemen allemaal in de schappen bij de Aldi.

aldi folder week 5 kamerplanten bloembollen

Het mag duidelijk zijn: bij Roomed houden we ervan om het voorjaar in huis te halen met bloemen en planten. Met bloemen en planten in huis is het namelijk echt een stuk gezelliger!

Bloembollen uit de Aldi folder week 5

Bij de bloembollen in pot uit de Aldi folder heb je de keuze uit vier verschillende soorten bloemen. De Hyacint, Narcis, Krokous en Blauwe druifjes zijn vanaf donderdag 31 januari allemaal in de Aldi te vinden. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten.

Zoals we van onze favoriete budget winkel gewend zijn, kost het heel weinig om de lente naar jouw woonkamer te halen. Een pot kost namelijk maar €3,99.

En de verzorging van de bloembollen? Ook een eitje: ze hoeven maar 1 x per week een scheutje water om vrijuit te groeien. De potmaat waarin de bloembollen verkocht worden, is potmaat 19.

Nog meer aanbiedingen en kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze kamerplanten. Wie weet staan er nog een paar in de winkel!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals dit hippe dekbedovertrek van de Aldi, wij vinden ‘m prachtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haal het voorjaar in huis met deze bloembollen uit de Aldi folder week 5
Sluiten