Met de kamerplanten uit de Aldi folder van deze week fleur je je interieur op

Yes, iedere week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 5 2020 bloembollen in allerlei vrolijke kleuren.

Bloembollen zijn op dit moment natuurlijk dé manier om jouw grauwe interieur op te fleuren. Want als het buiten niet gezellig en fleurig is, dan kan je daar binnen natuurlijk wel voor zorgen.

aldi folder week 5 2020 kamerplanten bloembollen
Bron: Aldi folder week 5

Kamerplanten uit de Aldi folder week 5 2020

In de Aldi folder week 5 2020: bloembollenarrangement in een terracotta pot. De terracotta potten passen in vrijwel elk huis, je hoeft dus alleen naar de kleur van de bloemen te kijken. Ga je voor paars, wit of toch geel?

Je hebt de keuze uit de volgende bloemen:

  • Blauw druifje
  • Hyacint
  • Narcis
  • Krokus

Zo verzorg je deze kamerplanten

Qua verzorging zijn deze bloembollenarrangementen heel gemakkelijk. Je geeft ze eens per week een scheutje water, zet ze op een lichte plek, en de bloemen komen vanzelf uit. Geen gehannes met plantenvoeding, want er zit al genoeg voeding in de bloembollen zelf. Handig!

Je kunt het bloembollenarrangement vanaf woensdag 29 januari kopen voor €4,50 per stuk.

Je kunt deze bloembollen overigens ook buiten kwijt, als je buiten nog wel wat kleur kunt gebruiken. Maar aangezien wij de komende dagen tóch alleen maar binnen zullen zitten (blame it on the cold), zetten wij ze lekker binnen neer.

Deze kamerplanten scoorde je vorige week bij de Aldi

Heb je liever groen in huis dan kleurrijke bloemen? Dan vind je de kamerplanten uit de Aldi folder van vorige week misschien wel interessanter. Wellicht staan er nog een paar in de winkel!

Je leest er alles over in dit artikel: deze week weer vetplanten in de Aldi folder, met een fantastisch leuke pot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de kamerplanten uit de Aldi folder van deze week fleur je je interieur op
Sluiten