Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Uncategorized 30 jan 2021

Gespot bij Aldi: de eerste bloembollen van het jaar in een leuke terracotta pot

Ligt het aan ons, of lijkt het alsof januari 73 in plaats van 31 dagen heeft? Wij kunnen in elk geval wel wat kleur in huis gebruiken. In de Aldi folder week 5 vinden we de eerste bloembollen van het jaar, en ze worden verkocht in een terracotta bloempot.

Hé thuiswerker, deze is voor jou. Tijd om de sleur te doorbreken. Vrolijk je thuiskantoor op met een paar bloembollen voor frisse energie in huis.

Bloembollen in de Aldi folder week 5 2021

aldi folder week 5 2021
Bron: Aldi folder week 5

Ga jij voor de krokus, hyacint, blauw druifje of toch de vrolijke narcis? Stiekem kunnen we niet kiezen, dus we nemen ze allemaal mee. De prijs van deze planten is ook hartstikke fijn: €3,99 per stuk.

De bloembollen in terracotta pot zijn te koop vanaf woensdag 3 februari. Je kunt trouwens kiezen of je de bloembollen binnen of buiten zet, beide is namelijk prima! Zo kan je dus tegelijkertijd je woonkamer als je terras opfleuren.

Tip: als de bloemen uiteindelijk uitgebloeid zijn, hoef je de terracotta bloempotten natuurlijk niet weg te gooien. Gebruik ze deze lente om je stekjes groter te laten worden, of zet er kamerplanten in die een grotere pot nodig hebben.

Potmaat 16 is ideaal voor planten die momenteel in potmaat 12 groeien. Investeer je nu dus in een aantal bloembollen, dan kan je de potten daarna voor je kamerplanten gebruiken. Dat is nog eens een slimme aankoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gespot bij Aldi: de eerste bloembollen van het jaar in een leuke terracotta pot
Sluiten