Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 28 nov 2020

Pizza, pizza, whooooooa pizza! Geniet van mini-pizza’s uit deze pizzarette

Pizza-liefhebbers opgelet: met deze Pizzarette uit de Aldi folder week 49 zit je helemaal goed. Wij zouden misschien zelfs zeggen dat het hét perfecte cadeautje voor de feestdagen is.. Je maakt een zelfgemaakte mini-pizza namelijk in een paar klaar met deze Pizzarette. Ja, zo snel! Wij zouden het wel weten: inslaan die handel.

Nog tips nodig voor de lekkerste pizza? Onze collega’s van Culy geven je graag wat pizza-tips en tricks. Enne, als je dan toch nog even moet wachten tot je pizza klaar is, dit zijn 9 schoonmaakklusjes die je kunt doen terwijl je pizza in de oven staat.

aldi folder week 49 2020 pizzarette
Bron: Aldi folder week 49

De Pizzarette uit de Aldi folder week 49

Naast dat je de Pizzarette koopt, krijg je er ook nog eens 6 spatels en een uitsteekvorm bij. Zo heb je meteen alle tools die je nodig hebt voor een grandioze pizza party met je gezin. Wij zeggen: dat wordt mini-pizza’s eten met de feestdagen.

Zelf mini-pizza’s maken

Het uiterlijk van de Pizzarette is gebaseerd op die van een echte ouderwetse steenoven. De Pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel met pre-bake functie. Want door de pizzabodem even voor te bakken, krijgt je pizza die extra krokante bodem waar iedereen zo van houdt.

Je haalt de Pizzarette voor €54,99 in huis en je vindt ‘m vanaf woensdag 2 december in de Aldi-winkel bij jou in de buurt.

Pizza time! Met deze items is je huis helemaal pizza-proof

Deze week in de Aldi folder

Als je dit artikel op zaterdag of zondag leest, dan ligt de Pizzarette helaas nog niet in de winkel bij de Aldi. Mocht er toch een tripje naar de supermarkt op de planning staan, check dan hier de folderaanbieding van deze week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pizza, pizza, whooooooa pizza! Geniet van mini-pizza’s uit deze pizzarette
Sluiten