Oh dennenboom uit de Aldi folder! Wat zijn jouw takken wonderschoon

Ik heb ‘m laatst in het bos zien staan, maar toen zaten er nog geen lichtjes aan. Nu kwam ik ‘m tegen tussen de kamerplanten van de Aldi folder week 49, dus dat wilde ik meteen met je delen. Deze kleine kerstbomen zijn ideaal in jouw huis voor de kerstdagen.

Leuk hoor, zo’n grote kerstboom, maar het is ook een heel gedoe. Al die extra ballen die je nodig hebt, die enorme lichtsnoer die je niet uit elkaar krijgt en dan moet je ook net het geluk hebben dat je er één vindt die niet drie meter groot is maar wél mooie takken heeft.

Gelukkig kun je ook een klein kerstboompje halen bij de Aldi!

Kerstbomen kamerplanten Aldi folder week 49
Bron: Aldi folder week 49

Een kleine kerstboom in de Aldi folder week 49

De kerstboom die we tussen de kamerplanten van de Aldi folder week 49 vonden komt mét mand of zak, decoratie, verlichting én batterijen. Je hoeft de doos met kerstballen dus dit jaar niet van zolder te halen. Meenemen en neerzetten, fijn! Zo heb je wél de typische kerstsfeer, maar niet die kerststress die daarbij komt kijken.

De bomen komen van Nederlandse bodem. Ze worden, volgens Aldi, buiten in grote open velden gekweekt waar ze lekker de ruimte hebben om door te groeien tot gezonde bomen die mooi van vorm zijn.

Wist je trouwens al dat kleine kerstbomen een nieuwe trend zijn? Een kleine kerstboom heeft heel veel voordelen ten opzichte van een grote. >Lees ook: Kleine woonkamer? Ga dit jaar eens voor een kleine kerstboom!

De kleine kerstboom uit de Aldi folder week 49 kost €12,75. Da’s niet te veel voor een complete boom, toch?

Meer toffe aanbiedingen en kamerplanten uit de Lidl en Aldi folders

Er staan deze week echt heel veel koopjes in de Lidl en Aldi folder. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze potrozen. Ook spitten we de Lidl en Aldi folder uit nog voor deze op je deurmat valt. Deze week vonden we weer gave aanbiedingen voor je interieur. Je vind ze in de folder finds van week 49.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh dennenboom uit de Aldi folder! Wat zijn jouw takken wonderschoon
Sluiten