Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 23 nov 2019

Laat Kerst maar komen: de Aldi folder staat vol goedkope kerststerren

Het is weer de tijd van feestdagen, cadeautjes aan elkaar geven en natuurlijk kerststerren. Die mogen niet ontbreken. Om jouw kerstster in huis te halen kun je het best even langs de Aldi gaan. In de Aldi folder week 48 staan namelijk verschillende kamerplanten, waaronder de kerstster.

De feestdagen kun je niet door zonder kerstster (Poinsettia). De kamerplant wordt ook wel eens kerstroos genoemd. Als je ‘m ziet, snap je meteen waarom. Met zijn diep rode bladeren fleurt deze kamerplant uit de Aldi folder week 48 onze huiskamers in de wintermaanden op.

kerstster met pot Aldi folder week 48
Bron: Aldi folder week 48

Kamerplant in de Aldi folder week 48: kerstster met gekleurde pot

Je krijgt bij deze grote kerstster een mooie gekleurde pot. De plant heeft een potmaat van 17 cm en een hoogte van 40 – 45 cm. Potmaat: 17 cm. De kerstster houden we tijdens de wintermaanden natuurlijk in huis als een binnenplant, maar als de kerstperiode voorbij is kun je ‘m ook prima buiten zetten.

De kerstster met gekleurde pot kost €5,49.

Lees ook: Alles over de kerstster verzorgen: zo houd je ‘m het langst mooi

kerstster 2 Aldi folder week 48
Bron: Aldi folder week 48

Kerstster met witte pot

Deze kerststerren zijn inderdaad wat kleiner dan de kerststerren met gekleurde pot, maar in de Aldi folder week 48 staat dat deze kamerplanten wel in een 4-pack komen. Er is een keuze uit mooie rode of gezellige witte kerststerren. Zet je ze samen in de vensterbank, of hier en daar door het huis?

De kerststerren in 4-pack kosten slechts €2,99.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Er staan ontzettend vaak kamerplanten in de Aldi folder. Om die reden kijken wij altijd even welke planten er deze week in de aanbieding zijn. Zo stonden vorige week deze fleurige planten in de folder. Wie weet vind je er nog een paar in de winkel!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én  Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laat Kerst maar komen: de Aldi folder staat vol goedkope kerststerren
Sluiten