Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 17 nov 2018

Dit wil je hebben: prachtige winterbloeiers in de Aldi folder

Elke week als we de Aldi folder openslaan zijn  we weer benieuwd naar de (kamer)planten. Dit zijn de planten aanbiedingen uit de folder van week 47. 

Deze week vinden we geen kamerplanten in de Aldi folder, maar mooie winterbloeiers. Dat vinden we fijn, want onze tuin kan wel een beetje kleur gebruiken nu alle zomer- en herfstbloeiers hun tijd gehad hebben.

aldi folder week 47 planten

Uit de Aldi folder: Helleborus / Kerstroos

De planten uit de Aldi folder zijn al helemaal in de stemming voor Kerst. We vinden de Helleborus, ook wel Kerstroos genoemd, namelijk in zijn volle glorie in de folder. Je shopt ze in een leuke pot of mand, zodat de Helleborus tijdens de donkere maanden van het jaar jouw huis of terras een leuk kleurtje kan geven. €6,99.

aldi folder week 47 planten

Heb je thuis nog genoeg leuke potten? Dan koop je de Helleborus ook bij de Aldi in een gewone kweekpot. De Helloborus bloeit van oktober tot en met januari.

Omdat de Helleborus een vaste plant is, kan je ‘m na de bloeiperiode in de volle grond zetten. Volgend jaar (en nog vele jaren daarna) kan je er dan nog van genieten. Kijk, als dat dan geen koopje is weten we het ook niet meer. €3,79. 

aldi folder week 47 planten

Onze favoriet: de Hyacint

Ook zo’n echte winterbloeier: de Hyancint. Je shopt de Hyacint in de kleuren roze, wit, blauw en lila. Ze zitten in de kweekpot, dus je kan er zelf een leuk potje omheen doen. En mocht je die niet hebben liggen, dan heb je weer een goed excuus om te gaan shoppen. Schaaaaaat? €1.49.

Meer planten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Voor ons een reden om elke week even te kijken welke planten er in de aanbieding zijn. Zo stonden vorige week deze groene kamerplanten met leuke pot in de folder. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige platenspeler in een koffer, mét LP’s. Een koopje!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je hebben: prachtige winterbloeiers in de Aldi folder
Sluiten