Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 17 november 2018

Sweet dreams onder dit té leuke glow in the dark dekbedovertrek

Overdag lijkt dit een schattig, leuk kinderdekbedovertrek. Maar ‘s nachts… geeft het licht! Dit 1-persoons dekbedovertrek is namelijk glow in the dark. En goed nieuws, want het staat deze week voor weinig geld in de Aldi folder.

Waarom was dit er niet toen wíj klein waren? Wij moesten het doen met glow in the dark sterren op ons plafond, maar we vinden dit dekbed stiekem nog veel leuker.

aldi folder week 47 aldi folder week 47

Je hebt de keuze uit een roze variant met kleine wolkjes, en een blauwe variant met vissen. We kunnen niet kiezen, want we vinden ze allebei veel te leuk.

Glow in the dark dekbedovertrek uit de Aldi folder

Enne, hoe ze er dan by night uitzien?

aldi folder week 47 aldi folder week 47

Je shopt het dekbedovertrek met glow in the dark print voor maar €12,99.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. De folders staan vol met leuke cadeaus voor Sinterklaasavond, maar ook met gezellige toevoegingen aan je kerst-look in huis.

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze kamerplanten in de Aldi folder van vorige week. Wij kunnen niet kiezen welke we het allerleukst vinden.

Reageer op artikel:
Sweet dreams onder dit té leuke glow in the dark dekbedovertrek
Sluiten