Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 16 november 2019

Gespot in de Aldi folder: fleurige kamerplanten die in de winter bloeien

In de Aldi folder week 47 staat niet één, maar staan er twee soorten kamerplanten die je voor een mooi prijsje mee naar huis kunt nemen. Het gaat om de kleurrijke Hyacint en de sneeuwwitte Helleborus.

Voor goedkope kamerplanten lopen wij altijd warm. Zeker als ze bloeien in deze koude wintermaanden!

Helleborus Aldi kamerplanten week 47
Bron: Aldi folder week 47

Helleborussen als kamerplanten in de Aldi folder week 47

De Helleborus is eigenlijk een tuinplant die in de winter bloeit en de op dat moment kale tuinen siert. Maar als je ‘m mee naar binnen neemt en op een koel plekje zet, vind deze plant het ook gezellig in huis.

Als je de plant een zonnig plekje geeft, dan produceert hij meer bloemen. De bloeiperiode is van november tot maart en in die tijd kun je genieten van grote witte bloemen. Knip oude, lelijke bladen weg zodra er knoppen opkomen.

De Helleborus is met een potmaat van 12 cm voor €3,99 te koop. Er zit alleen een kweekpot bij. Verder worden er ook Helleborussen verkocht in potmaat 12 of in potmaat 17. Deze staan in een grijze of rode keramieken pot en kosten €4,79 en €6,99.

Hycinth Aldi kamerplanten week 47
Bron: Aldi folder week 47

Hyacinten in de Aldi folder week 47

Tussen de aanbiedingen van de Aldi folder week 47 staan nog meer kamerplanten. We hebben namelijk  fleurige Hyacinten gespot. Er is keuze uit roze, witte, paarse en roze Hyacinten.

Hoeveel water een Hyacint nodig heeft hangt af van de temperatuur in huis. Op een koel plekje is in de groeiperiode twee keer per week een scheutje water genoeg. Wanneer de plant bloeit mag er een extra scheutje water per week bij. De Hyacint komt in een kweekpot en kost €1,85.

Dat waren de kamerplanten uit de Aldi folder week 47! Meer moois uit de folders zien? Bekijk dan nu onze Lidl en Aldi folder finds van week 47 2019.

Reageer op artikel:
Gespot in de Aldi folder: fleurige kamerplanten die in de winter bloeien
Sluiten