Deze week in de Aldi folder: veel groene kamerplanten in een vrolijke pot

Het eerste wat wij op zaterdag doen, is de folders van de aankomende week open slaan. Waarom? Om te kijken welke kamerplanten er in de Aldi folder staan. De kamerplanten uit de Aldi folder week 46 2019 waren weer een artikel waard, want wát een leukerds scoor je deze week.

De Roomed redactie doet deze maand mee met No Spend November. En ja, dat houdt dus ook in dat we geen kamerplanten uit de Aldi folder mee mogen nemen. Jammer voor ons, maar goed nieuws voor jou. Zo blijven er deze week dus extra kamerplanten voor jóú over.

Deze week springen twee kamerplanten aanbiedingen uit de Aldi folder week 46 in het oog. We nemen ze allebei even met je door.

Kamerplanten uit de Aldi folder week 46 2019

aldi folder week 46 2019 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 46

Groene kamerplanten met Marrakesh pot

Van de eerste kamerplanten uit de Aldi folder worden we heel gelukkig: we zien namelijk de Asparagus en de Hertshoornvaren. Laten dat nou toevallig twee van onze favoriete kamerplanten zijn!

Met deze toffe kamerplanten actie slaat de Aldi twee vliegen in één klap. Én ze verkopen twee prachtige kamerplanten, én bij de planten krijg je meteen een mooie Marrakesh pot. Deze binnenplanten staan het liefste op een lichte plek zonder direct zonlicht. Geef ze eens per week water om ze happy te houden.

De prijs? Voor slechts €4,00 staan deze beauty’s vanaf woensdag 13 november bij jou in huis.

Aldi folder week 46 2019 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 46

Groene plant of vetplant uit de Aldi folder week 46 2019

Nog meer kamerplanten in huis? Dan is deze actie ook nog wel iets voor jou. Naast groene kamerplanten staan er deze week ook nog vetplanten in de Aldi folder. Deze planten worden verkocht in vrolijke ronde of vierkante potten.

We zien onder andere de Aloë Vera en Dieffenbachia in de folder staan. Ook deze planten uit de Aldi folder kosten maar €4,00.

Deze groene planten zijn geschikt voor mensen die graag een weekje op vakantie gaan. Je hoeft de planten namelijk maar eens per 2 weken water te geven. In de wintermaanden hoeven de vetplanten zelfs nog minder water. Hartstikke makkelijk dus!

Meer moois uit de Aldi folder en Lidl folder? Bekijk dan nu onze Lidl en Aldi folder finds van week 46 2019.

Reageer op artikel:
Deze week in de Aldi folder: veel groene kamerplanten in een vrolijke pot
Sluiten