Leuk voor de kerstdagen: een LED kerstfiguur uit de Aldi folder

Met kerst pakken we toch altijd even uit. Lampjes in huis, maar zeker ook lampjes buiten. Je geeft buiten nog nét even wat extra sfeer met deze leuke kerstfiguren uit de Aldi folder. En de keuze is reuze!

Zo heb je voor €14,99 al een rendier, dennenboom, ster, slede, kerstman of sneeuwklok in je tuin staan. En ze zijn niet alleen voor in de tuin, want binnen staan ze net zo leuk. Onder de kerstboom, bijvoorbeeld!

aldi folder week 45

LED kerstfiguren uit de Aldi folder week 45

Enne, ben je benieuwd hoe deze leuke kerstfiguren uit de Aldi folder week 44 er in het donker uitzien? Wij hebben mooie sfeerfoto’s voor je:

Jingle bells, jingle bells… dit zijn de kersttrends 2018

Wij weten wel welke binnenkort in onze tuin gaat shinen. Ben jij ook overtuigd? Deze LED kerstfiguren zijn vanaf dinsdag 06 november te koop bij de Aldi. Je haalt ze al in huis voor €14,99. Een koopje, zoals we van de Aldi gewend zijn.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. De folders staan vol met leuke cadeaus voor Sinterklaasavond, maar ook met gezellige toevoegingen aan je kerst-look in huis.

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze kamerplanten in de Aldi folder van deze week.

Nog meer lezen over Kerst?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Leuk voor de kerstdagen: een LED kerstfiguur uit de Aldi folder
Sluiten