Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 2 nov 2019

Hebben: deze plant uit de Aldi folder is perfect voor de koude herfstmaanden

Voor nieuwe kamerplanten met een klein prijsje kijken we altijd even in de Aldi folder. Een goedkope plant kunnen wij op de Roomed-redactie namelijk zelden (lees: nóóit) weerstaan. In de Aldi folder week 45 2019: Gaultheria’s die perfect bij het seizoen passen. Wij roepen ‘m uit tot plant van de week.

Toen we deze plant in de Aldi folder week 45 zagen, kregen we meteen het gevoel van gezelligheid in de koudere maanden. De Gaultheria (ook bekend als Bergthee) is in de herfst- en wintermaanden enorm populair, dus snel naar de winkel!

Aldi folder week 45 kamerplant
Bron: Aldi folder week 45

Kamerplant uit de Aldi folder week 45 2019: Gaultheria

De Gaultheria is te herkennen aan zijn typische rode bessen in de herfst, compacte vorm en langzame groei. Het kleine struikje wordt maar 60cm groot en blijft het hele jaar door groen. Het is een ideale plant voor de luie plantenverzorger (zoals ikzelf), aangezien hij lekker onderhoudsvriendelijk is.

Eigenlijk is de Gaultheria een plant voor buiten, maar de komende weken kan je ‘m ook prima binnen zetten. Met een plekje in de halfschaduw maak je deze plant helemaal gelukkig. De grond mag vochtig zijn, maar zeker niet te nat. Als de plant te nat staat, is er grote kans dat hij last krijgt van wortelrot. Een keer per week water geven moet genoeg zijn. Voor maar €1,99 neem je de Gaultheria uit de Aldi folder week 45 2019 mee naar huis.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Daarom houden we je altijd op de hoogte over de mooiste exemplaren voor de beste prijzen. Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze gave kamerplant. Als je snel bent, staan er misschien nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer goedkope aanbiedingen uit onze favoriete budgetwinkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: deze plant uit de Aldi folder is perfect voor de koude herfstmaanden
Sluiten