Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 26 okt 2019

Hoe fijn: Aldi verkoopt een luxe dekbedovertrek van katoen satijn

Als wij in een mooi opgedekt bed mogen dromen, vinden we dat net een stukje fijner dan wanneer we onder een ‘gewoon’ dekbedovertrek slapen. Jij ook? Dan is het slim om de Aldi folder week 44 eens te bekijken, want vanaf zaterdag 2 november zijn deze luxe dekbedovertrekken in de aanbieding. En wat is er nou fijner dan een goedkoop dekbedovertrek?

Ken je dat gevoel dat je je het liefst in je dekens rolt en net zo lang blijft liggen als Doornroosje? Niets is fijner dan in een bed te stappen met een zacht en mooi dekbedovertrek. Van katoen satijn, bijvoorbeeld. Daar worden wij altijd een stuk vrolijker wakker van.

dekbedovertrek Aldi folder week 44
Bron: Aldi folder week 44

Goedkoop dekbedovertrek uit de Aldi folder week 44

Het luxe donkergroene kleurdekbedovertrek laat jouw slaapkamer nét dat beetje chiquer en knusser lijken. Wil je na het aanschaffen van dit donkere dekbed nog meer doen om de romantiek wat meer aan te wakkeren in de slaapkamer? Wij hebben 7 tips om je slaapkamer instant romantischer te maken.

dekbedovertrek wit Aldi folder week 44
Bron: Aldi folder week 44

Hou je meer van een lichtere kleur? Je kunt het dekbedovertrek ook in een lichte en frisse variant krijgen, hij is er namelijk ook in het wit met verticale strepen erop.

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% satijn katoen. De stof heeft een luxe katoenkwaliteit met een speciale weefstructuur en fijn garen. Daardoor krijg je een heerlijk zachte en soepele stof.

Het dekbedovertrek uit de Aldi folder week 44 is er in twee maten:

  • 1-persoons: 140 x 200/220 cm, totale lengte 260 cm
  • afmetingen lits-jumeaux: 240 x 200/220 cm, totale lengte 260 cm

En ja, natuurlijk heeft onze favoriete budgetsupermarkt voor deze aanbieding een droomprijsje gemaakt. Het 1-persoons dekbedovertrek kost €14,99 en de lits-jumeaux variant kost €24,99.

hoeslaken Aldi folder week 44
Bron: Aldi folder week 44

Bijpassende hoeslakens uit de Aldi folder

Vind je het fijn om een bijpassend hoeslaken te hebben? Wel zo handig, dan past alles meteen bij elkaar. Goed nieuws! Die hebben ze ook. De afmetingen van een 1-persoons hoeslaken zijn 90 x 200/210 cm  en van een 2-persoons hoeslaken zijn de afmetingen 180 x 200/210 cm. De grote kost €14,99 en de kleinere neem je mee voor €8,99.

Meer aanbiedingen uit de Aldi folder week 44?

We zetten iedere week de mooiste interieuraanbiedingen voor de komende week op een rijtje. Zoek je meer gave interieuritems, kijk dan eens naar de Lidl en Aldi folder finds van week 44. Check ook de planten uit de Aldi folder van week 44, want die zijn deze week echt geweldig én goedkoop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoe fijn: Aldi verkoopt een luxe dekbedovertrek van katoen satijn
Sluiten