Leuk cadeau voor de feestdagen: mooi houten speelgoed uit de Aldi folder

Je kent ‘t wel: het huis ligt vol met speelgoed, je kinderen hebben van alles waardoor je geen idee hebt wat je ze cadeau kan doen voor de komende feestdagen. We hebben goed nieuws: in de Aldi folder week 44 hebben we namelijk een geweldige aanbieding gespot.

Het gaat om een keuken-speelset in vier verschillende varianten: een 8-delige wafelijzer, 3-delige mixer, 7-delige broodrooster en een 7-delige koffiezetapparaatset. Leuk om één set te kopen, maar perfect om alles te hebben voor een complete keuken. Voor zo’n prijs hoef je ze zeker niet te laten gaan.

Keuken-speelset uit de Aldi folder week 44 2020

De keuken-speelset is gemaakt van hout, heeft kunststof onderdelen en prachtige pastelkleuren. Bovendien zijn ze enorm voordelig, ze kosten namelijk maar €8,99 per set. Alle vier varianten van de keuken-speelset liggen vanaf woensdag 28 oktober in de Aldi-winkels.

We schreven eerder een artikel over speelgoed dat mooi staat in je interieur. Deze keuken-speelset van de Aldi past ongetwijfeld goed bij dat lijstje. Genoeg informatie, let’s check out the products.

Houten wafelijzer
Bron: Aldi folder week 44

8-delige wafelijzer

In de wafelijzerset zitten (duh) een wafelijzer, vijf wafels in de vorm van een hartje, een bord en een serveertang inbegrepen.

Houten keuken-speelset
Bron: Aldi folder week 44

3-delige mixer

Deze set bestaat uit een mixer, een kommetje en een pak bloem.

Houten Broodrooster
Bron: Aldi folder week 44

7-delige broodrooster

Yay, knapperige broodjes voor het ontbijt. Deze set bestaat uit een broodrooster, twee sneetjes brood, twee blokjes boter, een mes en een bord.

Houten keuken-speelset
Bron: Aldi folder week 44

7-delige koffiezetapparaatset

Inclusief een koffiezetapparaat, drie koffie pads, een mok, lepeltje en een klein pakje melk.

Voor meer informatie over de keuken-speelset kan je een kijkje nemen op de Aldi website.

Meer leuke items waar je jouw kinderen blij mee maakt

Aldi folder week 44

Reageer op artikel:
Leuk cadeau voor de feestdagen: mooi houten speelgoed uit de Aldi folder
Sluiten