Nu vast inslaan: de eerste kerstspullen van het jaar liggen deze week bij Aldi

Sommige mensen vinden het misschien nog véél te vroeg om aan Kerst te denken, maar daar trekken ze zich bij de Aldi niets van aan. In de Aldi folder week 43 2020 staan ontzettend veel kerstaanbiedingen voor de liefhebber: en laten wij nou net onder die laatste categorie vallen.

Daarom onze favoriete items die je nu alvast wilt inslaan voor de kerstdagen. Zet die Kerst-playlist op Spotify maar alvast aan.

Kerst in de Aldi folder week 43 2020

kerst 2020 aldi folder week 43
Bron: Aldi folder week 43

Led-kerstfiguur

In de header van het artikel zag je ‘ al: de lichtgevende kerstman. Dit jaar is de kerstman niet alleen, maar zijn ook een sneeuwpop, ijsbeer en eland te koop bij de Aldi. De hoogte van de kerstfiguren is 30 tot 34 centimeter, en ze kosten €14,99 per stuk. Verkrijgbaar vanaf woensdag 21 oktober.

kerst 2020 aldi folder week 43
Bron: Aldi folder week 43

Led-kerstkrans

Wat sfeervol: deze led-kerstkrans kan je zowel buiten als binnen op tafel leggen. De kaarsenhouders zijn uiteraard geschikt voor een paar mooie kaarsen, maar dat is niet de enige lichtbron van deze krans. In de krans zelf zijn subtiel led-lampjes verwerkt. Deze werken op bijgeleverde AA-batterijen.

Extra leuk is dat je de kaarsenhouders er ook af kunt halen, en je in dat geval de kerstkrans aan je deur kunt hangen. Multifunctioneel, deze krans. Er zijn drie varianten te koop, de prijs is €11,99 en hij is te koop vanaf woensdag 21 oktober.

kerst 2020 aldi folder week 43
Bron: Aldi folder week 43

Led-dennenguirlande

Niets is meer kerstig dan een dennenguirlande rondom de voordeur. De dennenslinger uit de Aldi folder week 43 is ongeveer 5 meter lang, wat betekent dat hij precies rondom de voordeur past. Is dat niet lang genoeg voor je? Dan is er ook nog een mogelijkheid om maximaal drie slingers aan elkaar te verbinden. En naast die 5 meter guirlande is er ook nog 10 meter stroomkabeltoevoer.

Verkrijgbaar met amberkleurig licht en warmwit licht. Per stuk kosten de led-dennenguirlandes €14,99, en ook deze aanbieding geldt vanaf woensdag 21 oktober.

Benieuwd wat er vorige week in de Aldi folder te vinden was? Dat vertellen we je in dit artikel: Kamerplantenfeest bij de Aldi: 16 verschillende planten vanaf €2,29.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu vast inslaan: de eerste kerstspullen van het jaar liggen deze week bij Aldi
Sluiten