We rennen weer langs de Aldi, want déze mooie plant staat in de folder

Nice! Als je boodschappen gaat doen bij de Aldi, kun je meteen deze aanbieding uit de Aldi folder week 43 scoren. Ze hebben allerlei Amaryillisen in verschillende poten en verschillende maten. Check snel welke jij tof vindt.

Deze Amaryllis komt oorspronkelijk uit Zuid- en Midden-Amerika en staat dus graag op een warm/licht plekje. Wist je dat we de Amaryllis verkeerd noemen? Wat wij Amaryllis noemen, heet eigenlijk Hippeastrum. Deze prachtige bloem is een afstammeling van de narcis en groeit uit een bol. De naam Hippeastrum komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘Ridderster’, wat verwijst naar de stervormige bloembladeren.

Nu we deze wijze les over de Amaryllis voor altijd mee kunnen nemen in onze kennis over planten, is het tijd om de mooie exemplaren uit de Aldi folder week 43 te bekijken.

Amaryllis in potje Aldi folder week 43
Bron: Aldi folder week 43

Amaryllis met potje in de Aldi folder week 43

Deze Amaryllisbol in keramieken pot met houtlook ziet er super uit. Leuk om thuis een enkele of gewoon drie naast elkaar neer te zetten. Er is keuze uit diverse heldere kleuren bloemen. Iedere bol heeft twee bloemstelen met minimaal vier bloemen per steel. De potjes komen in twee kleuren: beige en donkergrijs.

De Amaryllis in het potje neem je mee voor €4,00.

Amaryllis in pot Aldi folder week 43
Bron: Aldi folder week 43

Drie Amaryllisbollen in schaal

Deze schaal van keramiek is gevuld met drie Amaryllisbollen. Hij is afgedekt met mos en herfstdecoratie, dus ideaal voor dit seizoen! Zeg nou zelf, met een leuk dennenappeltje en een beetje mos erbij ziet dit er helemaal herfstig uit. Er is een beige schaal en een donkergrijze schaal, dus ze passen helemaal bij het Amaryllis in het potje van hierboven.

Voor €10,00 heb je deze drie Amaryllisbollen als herfstdecoratie in huis. Leuk om te geven, te krijgen, of gewoon om jezelf ermee te verblijden.

maryllis in ompot Aldi folder wwek 43
Bron: Aldi folder week 43

De Aldi folder week 43 heeft ook een Amaryllis in terracotta pot

Deze extra grote Amaryllisbol in traditionele terracotta pot zal minimaal twee bloemstelen en vier bloemen per steel krijgen. Fleurige bloemen in huis zijn dus gegarandeerd. De plantjes uit de Aldi folder week 43 hebben verschillende heldere kleuren bloemen, dus je kan kiezen welke kleur je wil hebben.

Deze grote Amaryllis haal je voor een spotprijsje in huis. Voor slechts €3,00 neem je ‘m mee.

Meer toffe deals uit de Aldi folder?

Elke week staan er weer andere kamerplanten in de Aldi folder. Eigenlijk zouden we elke week even een kijkje moeten nemen bij onze favoriete budgetwinkel. Vorige week kon je bij de Aldi terecht voor goedkope luchtzuiverende kamerplanten. Als je snel bent, hebben ze er misschien nog één voor je over.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Check ze snel, want er staan aanbiedingen in die wij niet zouden willen missen!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
We rennen weer langs de Aldi, want déze mooie plant staat in de folder
Sluiten