Uit de Aldi folder: een prachtige platenspeler in koffer (én LP’s)

Liefhebbers van platenspelers zullen het ongetwijfeld met me eens zijn dat muziek uit een platenspeler veel mooier en echter klinkt dan hetzelfde nummer uit je laptop of boxjes. Het enige nadeel: een platenspeler die goed werkt tik je niet zomaar op de kop. Daar komt nu verandering in, want in de Aldi folder staan deze beauty’s.

Het is een echte nostalgische toevoeging aan je interieur. En wil je ‘m even níét gebruiken, dan doe je gewoon de koffer lekker dicht. Opgeruimd staat netjes, zeggen we dan maar.

aldi folder week 43 platenspeler
aldi folder week 43 platenspeler

 

Naast dat je natuurlijk lp’s op de platenspeler kunt afspelen, heeft ‘ie ook een USB-aansluiting waarmee je lp’s kan digitaliseren. De platenspeler heeft trouwens ingebouwde luidsprekers.  Zoals we van de Aldi gewend zijn, heeft de platenspeler een klein prijsje. Voor €39,99 heb je ‘m in huis.

LP’s voor je gloednieuwe platenspeler

Jouw favoriete muziek wil je voortaan alleen nog maar via dit prachtige apparaat luisteren. En toevallig verkoopt de Aldi deze week ook nog eens mooie LP albums van grote namen als  Foo Fighters, Eagles, Steely Dan, Dire Straits en Bruce Springsteen.

aldi folder week 43 platenspeler

Meer leuke aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige keer kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten met pot. Ideaal voor zo’n klein prijsje!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze robot stofzuiger uit de Aldi folder. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: een prachtige platenspeler in koffer (én LP’s)
Sluiten