Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 12 oktober 2019

Dat wordt weer rennen: vanaf woensdag goedkope luchtzuiverende kamerplanten bij Aldi

Ben je nog opzoek naar kamerplanten die mooi én goed voor je zijn? Tijd voor een vreugdedansje! In de Aldi folder week 42 2019 staan ontelbaar veel goedkope luchtzuiverende kamerplanten. Mooi en gezond, daar zijn we dol op!

Heb je meer planten in je leven nodig? Dat snappen we helemaal. Zeker als het luchtzuiverende planten zijn, is er extra veel reden om nieuwe groene vrienden aan te schaffen. Laat dat nou net het geval zijn in de Aldi folder week 42.

Alle kamerplanten kunnen de lucht tot op een zekere hoogte kunnen zuiveren, maar er zijn een aantal planten die er uitzonderlijk goed in zijn. Zó goed dat ze zelfs tot 70% tot 80% van de schadelijke chemicaliën uit de lucht kunnen halen. Die moeten we natuurlijk in huis hebben. Ze zijn helemaal niet duur, dus ze kunnen zo op je boodschappenlijstje.

Waarom luchtzuiverende kamerplanten in huis zo belangrijk zijn, lees je in dit artikel.

Grote luchtzuiverende kamerplanten Aldi folder
Bron: Aldi folder week 42

Grote luchtzuiverende kamerplanten uit de Aldi folder week 42

Op zoek naar grote luchtzuiverende kamerplanten? Dan zit je deze week goed bij de Aldi: deze goedkope luchtzuiverende kamerplanten neem je voor een prikkie mee.  Je hebt keuze uit de Dracaena, Ficus, Areca, Calathea en Scindapsus.

De kamerplanten kosten €4,99 per stuk. Er komt geen pot bij, dus die moet je er nog even bij zoeken. De potmaat die je nodig hebt is 17cm.

> Scindapsus stekken? Kamerplanten stekken voor beginners: de Scindapsus stekken

Luchtzuiverende kamerplanten week 42 Aldi folder
Bron: Aldi folder week 42

Niet zo veel space? Ook kleine luchtzuiverende kamerplanten haal je bij de Aldi

Hoe schattig zijn deze kleine luchtzuiverende kamerplanten ? Ze zijn ideaal voor op een bijzettafeltje, de vensterbank of een ander klein plekje dat je over hebt.

Er zijn Hedera’s, Varens, en Chameadorea’s en de Scindapsus. Het zijn allemaal luchtzuiverende kamerplanten waar we heel gelukkig van worden. Je krijgt er een mooi potje bij van 12 cm. De kleine luchtzuiverende kamerplanten kosten €2,99 per stuk, dus je kunt er meteen heel veel inslaan.

Meer toffe deals uit de Aldi folder?

Elke week staan de tofste kamerplanten in de Aldi folder. Reden genoeg om elke week even een kijkje te nemen bij onze favoriete budgetwinkel. Vorige week kon je bij de Aldi terecht voor stekelige kleine cactussen en schattige vetplantjes. Wellicht liggen er nog een paar mooie in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Check ze snel, want er staan aanbiedingen in die wij niet zouden willen missen!

Reageer op artikel:
Dat wordt weer rennen: vanaf woensdag goedkope luchtzuiverende kamerplanten bij Aldi
Sluiten