YES! In de Aldi folder staat deze week een robotstofzuiger (en wij willen ‘m!)

Denk je eens in. Je bent geen tijd meer kwijt aan stofzuigen, want dat doet je robotstofzuiger voor je. Jij hebt er geen omkijken meer naar. Ideaal, toch? Misschien lijkt het een ver-van-je-bed-show, maar dit wordt werkelijkheid met de robotstofzuiger uit de Aldi folder.

Met een sterke zuigmotor en krachtige borstels heb jij elke dag een brandschone vloer.

aldi folder week 41

De robotstofzuiger is van het merk Medion. Hij start met één druk op de knop, of automatisch met een programmering die je er zelf in kan zetten. Is hij klaar? Dan keert jouw robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation.

De robotstofzuiger uit de Aldi folder

Ben je al helemaal om? De robotstofzuiger uit de Aldi folder is te koop vanaf donderdag 11 oktober. Je haalt ‘m in huis voor €99,99. Maar zeg nou zelf, nooit meer hoeven stofzuigen is eigenlijk onbetaalbaar, niet?

Meer leuke aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige keer kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten met pot. Ideaal voor zo’n klein prijsje!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze roze en blauwe bakvormen uit de Lidl folder, speciaal voor echte keukenprinsessen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Reageer op artikel:
YES! In de Aldi folder staat deze week een robotstofzuiger (en wij willen ‘m!)
Sluiten