Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 5 oktober 2019

Mooi! Aldi verkoopt volgende week muurstickers met tegelmotief

Deze aanbieding uit de Aldi folder week 41 is wel heel handig om een kamer een volledig nieuwe look te geven. Dankzij deze muurstickers hoef je de badkamer of keuken niet te renoveren voor een ander uiterlijk. Je plakt deze mooie muurstickers gewoon op en je bent klaar.

Met deze stickers kun je alles betegelen zonder de struggle van in de weer gaan met tegels en lijm. Fijn toch?

Een alternatief voor tegels in de Aldi folder

Je kunt alle kanten op met dit alternatief voor tegels. Je kan er de badkamermuur mee beplakken of juist een kastje of tafeltje dat een opfrisbeurt kan gebruiken. Ook in de keuken staan tegels leuk. Gebruik ze op de muur, de kastjes of misschien zelfs op je keukenkastjes.

De stickers zijn hitte- en vochtbestendig. Daardoor kun je ze prima in de keuken of badkamer gebruiken, zonder je zorgen te maken om een spatje water.

Vier soorten muurstickers met tegelmotief

De muurstickers komen in vier mooie patronen. Er is een patroon met hexagon-vormige tegels. Hexagon tegels zijn hartstikke hip en staan prachtig in de keuken of badkamer. Hier lees je hoe je de hexagon-vorm in je interieur kan gebruiken.

Aldi folder tegels
Bron: Aldi folder week 41
Tegels Aldi folder kastje
Bron: Aldi folder week 41

Verder is er een patroon met rechthoekige smalle tegels. Deze vorm komt in twee verschillende kleuren. Er is een variant met zwarte, grijze en witte tegels en een variant met bruine en beige tegels. Voor ieder interieur is er wel wat.

Aldi folder tegels klein
Bron: Aldi folder week 41

De laatste soort tegels vinden wij misschien wel één van de mooiste. De kleine vierkante tegeltjes komen in het rood, grijs, zwart en allerlei andere kleuren. Hoe leuk zou dit in je interieur zijn? Wij zijn al aan het nadenken over hoe we deze tegelstickers in ons huis zullen toepassen.

Straks is heel het huis betegeld! Ofja, betegeld, we kunnen beter zeggen ‘bestickerd’. Gelukkig zie je dat er niet aan af. Ze kosten €9,99 per set.

En nu je d’r toch bent: hier vind je wat er verder in de Lidl en Aldi folder van week 41 staat.

Reageer op artikel:
Mooi! Aldi verkoopt volgende week muurstickers met tegelmotief
Sluiten