Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 5 oktober 2019

Leuk! Deze verschillende kamerplanten scoor je deze week uit de Aldi folder

Yessss: er staan weer nieuwe kamerplanten in de Aldi folder week 41. Daar kunnen we eigenlijk altijd van op aan, en daar worden we gelukkig van. Een huis heeft namelijk nooit genoeg planten. Deze week zijn er weer verschillende soorten, op naar de Aldi dus!

De kamerplanten uit de Aldi folder week 41 zijn cactussen, vetplantjes en een Anthurium. Heb jij ze al? Zo niet, dan is het tijd om volgende week de Aldi eens binnen te lopen om goedkope planten te scoren.

Cactussen en vetplantjes Aldi folder week 41 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 41

3 mini cactussen en vetplanten uit de Aldi folder week 41

Deze mini-vetplanten en cactussen komen in kleine, schattige potjes. Cactussen en vetplanten zijn ideaal voor de kamerplantliefhebbers zonder groene vingers of tijd. Cactussen hebben een groot wortelstelsel waarmee ze veel vocht op kunnen slaan in hun bladeren en stengels. Eigenlijk reguleren ze zelf hun voeding, dus jij hoeft niet veel meer te doen.

Vetplanten staan ook prima een tijdje zonder water. Ze zijn in staat om in een periode van droogte te overleven omdat ze vocht in hun dikke bladeren opslaan. Geen zorgenplantjes dus voor jou als plantmom.

Zet de plantjes in half zon/half schaduw en geef de vetplanten één keer in de week water en de cactussen één keer in de twee weken. De cactussen en vetplanten komen in een setje van drie. De planten uit de Aldi folder week 41 worden 6 – 15 cm groot. Per set kosten ze €4,99.

Anthurium Aldi folder week 41
Bron: Aldi folder week 41

Kamerplanten uit de  Aldi folder week 41: Anthurium

Deze mooie plant, de Anthurium, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De makkelijke kamerplant is te koop in vele kleuren, waaronder roze en rood. Gaaf toch? Met de juiste verzorging en de beste standplaats kun je van een Anthurium maandenlang genieten.

Zet de plant in de zon/half schaduw en geef ‘m eens per week water. De kamerplant wordt 60 – 65 cm groot. De Anthurium uit de Aldi folder week 41 neem je mee voor €6,99.

Je hebt nooit genoeg kamerplanten uit de Aldi folder in huis

Iedere week heeft Aldi weer nieuwe kamerplanten in huis. Daarom nemen wij ook wekelijks een nieuw exemplaar mee naar huis.  Zo konden we vorige week herfststukjes scoren met een schattig egeltje. Misschien hebben ze die nog wel, maar dan moet je snel zijn! Wij denken dat ook deze kamerplanten razend snel zijn uitverkocht.

Wil je meer lezen over interieurtips en aanbiedingen? Wekelijks zetten we ook de folder finds uit de Aldi folder en de Lidl folder. De folder finds van week 41 kun je hier vinden.

Reageer op artikel:
Leuk! Deze verschillende kamerplanten scoor je deze week uit de Aldi folder
Sluiten