Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 28 september 2019

Hoera, herfst! Haal de herfst in huis met deze herfststukjes uit de Aldi folder

Het is eindelijk zo ver: de herfst! Bij Roomed zijn we er dol op. Heerlijk bij een haardvuur zitten, door vallende blaadjes stappen en de mooiste kastanjes zoeken. De herfst in huis halen doe je met deze mooie herfstarrangementen uit de Aldi folder week 40.

De herfst is een heerlijk seizoen, maar al die regen van afgelopen week maakt ons wel een beetje somber. Hopelijk kan een herfstarrangement ons een beetje opvrolijken, dat kunnen we wel gebruiken. In de Aldi folder week 40 staan een aantal herfststukjes. Als we ergens vrolijk van worden, dan zijn het deze schattige herfstdecoraties in veel variaties. Het liefst voor een klein prijsje, maar die hebben ze gelukkig ook.

Herfststukje met egel
Bron: Aldi folder week 40

Hoe schattig is dat egeltje?

We beginnen meteen met het schattigste herfstarrangement. Hoe schattig is dat egeltje? Dit lieverdje wil je toch gewoon op je herfsttafel hebben staan?

De kleine paddenstoeltjes zijn ook heel gezellig. In het bakje zelf zitten twee mooie plantjes en zijn er nog herfstige items in het potje gestoken, zoals een klein pompoentje en een dennenappel.

Herfststukje met vogel
Bron: Aldi folder week 40

Herfst in een vogelkooitje in de Aldi folder week 40

Dit herfststukje is wel heel bijzonder. Het zit namelijk in een wit vogelkooitje mét een vogeltje bovenop. Het herfststukje zit in een klein wit mandje.

Natuurlijk heeft ook dit stukje een plantje en herfstige decoraties zoals de blaadjes en dennenappel.

Hoe leuk is het om dit vogelkooitje aan je moeder of aan een vriendin te geven? Of je houdt ‘m gewoon lekker zelf, want ook bij jou staat dit herfststukje hartstikke leuk in je woonkamer.

Herfststukjes Aldi folder week 40
Bron: Aldi folder week 40
Herfststukje in hout aldi folder week 40
Bron: Aldi folder week 40

Nog meer planten in de Aldi folder week 40

Hoe leuk zijn deze herfststukjes met hout? Er zijn stukjes met berkenhout én er is een herfststukje met ander hout. Het leuke is, is dat aan dit herfststukje ook een handvat zit.

Welk gezellig herfststukje ga jij in huis halen? Voor maar €6,- per stuk neem je ze volgende week bij de Aldi mee.

Krijg je geen genoeg van (herfstige) items uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er elke week prachtige kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor mooie grote kamerplanten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar planten in de winkel te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige keer bij de Aldi een lekker warm voetkussen.

Reageer op artikel:
Hoera, herfst! Haal de herfst in huis met deze herfststukjes uit de Aldi folder
Sluiten