Yes! Deze kamerplanten scoor je deze week uit de Aldi folder week 4

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 4: groenmix in keramiek, planten in een decoratieve pot en Anthuriums.

Vanaf donderdag 24 januari vind je deze planten allemaal in de schappen bij de Aldi.

Groenmix in keramiek

aldi folder week 4 kamerplanten

Nieuwe kamerplant nodig? Deze vrolijke exemplaren hebben een neutrale pot, waardoor ze in elk interieur passen. Als je de planten 1 x per week water geeft zijn ze het gelukkigst. De planten worden verkocht in potmaat 12. €2,99. 

Anthuriums in de Aldi folder week 4

aldi folder week 4 kamerplanten

We schreven al eerder over de Anthurium, ook wel Flamingoplant genoemd. En eerlijk is eerlijk, alleen al door die naam willen wij ‘m in huis hebben. Je shopt ze onder andere in het rood, oranje, roze of wit. Ga voor een rode Anthurium als je echt wat kleur in huis wilt brengen, of kies de witte voor een klassieke look in huis. Deze plant is zo veelzijdig dat ‘ie het allebei kan.

De Anthuriums uit de Aldi folder zijn 55 tot 65 cm hoog. Een behoorlijke kamerplant dus! Ze worden dan ook verkocht in potmaat 17. Je zit helemaal safe als je de Anthurium 1 x per week een scheutje water geeft. €6,99.

Meer lezen over deze te gekke plant?

Deze Anthurium heet ‘Flamingoplant’ en wij vinden ‘m echt prachtig

Diverse planten in decoratieve pot

aldi folder week 4 kamerplanten
Mocht je écht uit willen pakken: deze week vind je ook deze planten in decoratieve pot bij de Aldi. Deze vinden we stiekem wel heel erg leuk, juist omdat ze in zo’n klerurrijke, opvallende pot verkocht worden.

Deze planten zijn 12 tot 40 cm hoog. Ze worden verkocht in potmaat 12. Ze hebben weinig water nodig, met 1 x per 2 weken zit je goed. €3,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze kamerplanten. Wie weet staan er nog een paar in de winkel!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals dit hippe dekbedovertrek van de Aldi, wij vinden ‘m prachtig.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Yes! Deze kamerplanten scoor je deze week uit de Aldi folder week 4
Sluiten