Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 23 jan 2021

Een kinderkamer must have: een schattig lampje met bewegingsmelder

Op de Roomed-redactie snappen we heel goed dat het donker soms best nog een beetje eng kan zijn. Deze aanbieding uit de Aldi folder week 4 willen we onze kleine lezers dan ook maar al te graag laten zien. Wedden dat ze ‘s avonds een stuk lekkerder in slaap vallen?

We raden altijd aan om de kinderkamer goed te verduisteren, maar soms kan dat toch nét iets te donker zijn voor je kindje. Geen paniek, deze lamp met bewegingsmelder kan een uitkomst zijn.

Lamp uit de Aldi folder week 4 2021

Je hebt keuze uit twee verschillende figuurtjes, de aap en de poes. Het lampje van de poes is volledig wit, en het aapje heeft een bruine kleur gekregen. Je ziet ze hieronder:

aldi folder week 4 2021 lampje voor in de kinderkamer
Bron: Aldi folder week 4

Het lichtje hoeft overigens niet continu aan te staat – je hebt ook de keuze voor de bewegingsmelder. Als het lampje merkt dat er iemand in de kamer loopt, dan gaat het lampje aan. Wordt er al een tijdje geen beweging meer gedetecteerd? Dan schakelt het lampje na 30 seconden automatisch weer uit.

Daarnaast zijn er ook nog eens twee verschillende helderheidsniveaus, waardoor je niet meteen in standje TL-buis stapt komt zodra iemand de kamer binnenkomt. Wel zo fijn dat je ogen nog even rustig wakker kunnen worden.

Het lampje is ongeveer 8 centimeter hoog en breed, en steekt zo’n 4 centimeter uit wanneer je ‘m in het stopcontact steekt. De prijs is minstens net zo klein, namelijk €7,99 per stuk. Ze liggen vanaf woensdag 27 januari in de winkels.

Meer leuke items en accessoires om de kinderkamer op te fleuren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een kinderkamer must have: een schattig lampje met bewegingsmelder
Sluiten