Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Shopping 15 september 2018

Deze week in de Aldi folder: spotgoedkope planten voor in de tuin

Elke week als we de Aldi folder openslaan zijn we weer benieuwd naar de kamerplanten die we daar in zullen vinden. Deze week geen kamerplanten, maar winterharde planten voor in de tuin. Ook fijn, want onze tuin kan wel wat kleur gebruiken!

Winterharde herfstplanten om je tuin in het najaar én de winter kleur te geven? Yes please! Nu de meeste zomerbloemen zijn uitgebloeid kan het geen kwaad om wat kleur toe te voegen in onze voor- en achtertuin. Met deze winterharde planten is dat geen enkel probleem.

Deze planten vind je deze week in de Aldi folder

Benieuwd om welke planten het gaat? Wij hebben het antwoord: de Gaultheria (dat is die met die rode besjes) en verschillende Sedum-soorten. De Gaultheria wordt vaak gebruikt tijdens de Kerstdagen, dus als je ‘m nu alvast inslaat weet je dat je met de Kerstdagen helemaal on trend bent. De potmaat van alle potjes is p12.

aldi folder week 38 planten tuin

Zoals we van de Aldi gewend zijn, zijn deze planten ook nog eens spotgoedkoop. Sterker nog, ze zijn zelfs nog goedkoper dan de kamerplanten! Voor slechts €1,39 per stuk schaf jij deze toffe planten aan. Ja, je leest het goed. Dat is toch geen geld? Wij weten wel waar we donderdag 20 september naar toe gaan om planten in te slaan…

Ook uit de Aldi folder: heide

Heb je liever een grote plant om je tuin mee op te fleuren? Dan komt de Aldi ook nog met deze beauty’s: winterharde heide in potmaat p23. Verkrijgbaar in 1 pot met drie verschillende kleuren heide. Daar worden we nou echt vrolijk van! Deze heide koop je voor €5,99 per pot.

aldi folder week 38 planten tuin

Nog meer planten uit de Aldi folder

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 38.

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Deze week in de Aldi folder: spotgoedkope planten voor in de tuin
Sluiten