Zo leuk: je koopt deze week een luxe plant bij de Aldi voor écht weinig geld

Op zoek naar een paar nieuwe kamerplanten om je huis wat fleur te geven, nu de dagen langzaamaan korter en grauwer worden? We raden je zeker aan om een kijkje te nemen in de Aldi folder week 38, want de kamerplanten van deze week zijn hartstikke leuk en spotgoedkoop.

Zulke goede deals zouden we het liefste elke week willen om onze urban jungle te spekken.

Luxe kamerplanten in de Aldi folder week 38

Je hebt ook nog eens een ruime keuze om uit te kiezen. Zo staat er op de website dat je onder andere kunt kiezen uit de Dracaena Marginata, Dracaena Bicolor, Ficus Goldenking, Yucca en Calathea.

Bovendien krijg je alle planten dus in een gratis gevlochten mand. Deze mand komt in drie verschillende varianten.

  • Een lichte mand met een witte rand
  • Een lichte mand met een grijze mand
  • Een (op de foto) iets donkerdere mand met een groene rand

Of de mand met de groene rand écht donkerder is, durven we je niet met zekerheid te zeggen. Op de foto lijkt het wel zo, maar je moet de manden maar even in het echt gaan bekijken om te zien welke kleur de manden echt zijn.

Benieuwd naar de prijs? Houd je vast: je koopt deze kamerplanten in mand voor €4,99 per stuk. Nog geen vijf euro!

De planten die je aanschaft zijn potmaat 14, wat een potmaat groter is dan de planten die normaal in de Aldi folder zijn. Daarnaast zijn de planten op moment van aankoop al 45 tot 55 centimeter hoog. We snappen eigenlijk niet dat deze deal verkrijgbaar is voor slechts €4,99, maar we weten wél dat wij woensdag 16 september kamerplanten gaan scoren.

Benieuwd naar de Aldi folder deals van vorige week?

Vorige week stonden er uiteraard ook kamerplanten in de Aldi folder, maar dat is niet waar onze aandacht naar toe getrokken werd. Liefhebbers van platenspelers kunnen het beste nú naar de Aldi rennen, want op dit moment ligt er een platenspeler in een retro koffer in de schappen. Je leest er hier alles over: deze platenspeler in koffer scoor je nú voor een prikkie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo leuk: je koopt deze week een luxe plant bij de Aldi voor écht weinig geld
Sluiten