Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 14 september 2019

Hebben: een goedkoop dekbedovertrek van bio katoen uit de Aldi folder

We worden iedere week weer enthousiast als we de Aldi folder binnenkrijgen. Meestal gaan er dan ook iedere week een paar interieuritems tussen de bananen en eieren in ons boodschappenkarretje. Deze leuke aanbiedingen delen we graag met jullie. In de Aldi folder week 38 staat een stijlvol dekbedovertrek van biologisch katoen.

Dekbedovertrekken met een stijlvolle uitstraling hoeven niet altijd duur te zijn. Deze aanbieding uit de Aldi folder week 38 bewijst dat maar weer!

Goedkoop dekbedovertrek van biologisch katoen uit de Aldi folder week 38

Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van biologisch katoen. Bij het maken van biologisch katoen komen er geen kinderhandjes van pas en de teelt is niet schadelijk voor mens en milieu. Bio katoen wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Aldi folder week 38 dekbedovertrek biologisch katoenwit
Bron: Aldi folder week 38

Het dekbedovertrek heeft knoopjes aan de onderkant (handig! nooit meer stoeien met dekbedden die uit het overtrek vallen) en komt in drie kleuren. Er is een witte variant, zodat je slaapkamer de uitstraling krijgt van een luxe hotel. Wit oogt fris, schoon en is perfect voor een donkere kamer.

Hier lees je trouwens meer tips over hoe je een kamer lichter kan laten lijken.

Aldi folder week 38 dekbedovertrek biologisch katoen blauw
Bron: Aldi folder week 38

Er is een licht blauw dekbedovertrek waar je heerlijk onder weg kan dromen. Deze kleur is toch licht en fris, maar geeft je bed een andere uitstraling dan een witte. Het zal de boel zeker opvrolijken.

Aldi folder week 38 dekbedovertrek biologisch katoen zwart
Bron: Aldi folder week 38

Ook is er een donkergrijs/zwart dekbedovertrek, voor wie het liefst onder donkere dekens slaapt.

De dekbedovertrekken komen in één formaat: 240 x 220 cm. Ze kosten maar €29,99, wat voor zo’n mooi dekbedovertrek met biologisch katoen een redelijk prijsje is.

Meer leuke folder finds zien?

Wil je meer toffe items zien uit de Lidl folder en Aldi folder? We hebben nog meer folder aanbiedingen gezien. We selecteren elke week voor jou de items uit de folders die je moet en kan halen. Alle leuke aanbiedingen op een rij dus. Je vindt de folder finds van deze week hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 38

Nog niet klaar met het checken van leuke aanbiedingen? We hebben nog meer om te lezen. Hier vind je de Lidl folder en Aldi folder finds van week 37. Ook zetten we iedere week de mooiste kamerplanten van de Aldi in het zonnetje. Deze week moet je naar de winkel rennen voor deze orchideeën in allerlei kleuren.

Reageer op artikel:
Hebben: een goedkoop dekbedovertrek van bio katoen uit de Aldi folder
Sluiten