Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 7 sep 2019

Hebben: de Sanseveria uit de Aldi folder week 37 is goedkoop én mooi

Maak een deel van je agenda vrij op 12 september want de Aldi folder week 37 belooft ons prachtige Sanseveria’s in nog leukere potten. Dus, weg met die vergadering, donderdag heb jij écht een belangrijke afspraak… in de Aldi.

De Sanseveria, ook wel Vrouwentong genoemd, is een ontzettend makkelijke kamerplant. De van oorsprong Afrikaanse woestijnplant past in ieder interieur.

Kamerplanten uit de Aldi folder week 37: Sanseveria’s

Sanseveria’s zijn bijna niet dood te krijgen. De plant verbruikt zeer weinig water. De enige manier om deze kamerplant van zijn leven te beroven, is juist door hem te veel water te geven.

Zo weet je of jouw kamerplanten water nodig hebben (of juist niet)

Wat ook interessant is om te weten, is dat de Sanseveria ons een handje kan helpen met het regelen van een goede luchtvochtigheid in de kamer én giftige stofjes omzet in zuurstof (dus nog een reden om ‘m te kopen!).

Heb je huisdieren? Let dan wel even op. Zorg ervoor dat ze niet bij deze plant kunnen komen, de Sanseveria is namelijk licht giftig. Zet ‘m dus op een mooie tafel of kast waar eventuele viervoeters niet op kunnen. Planten die wél volledig veilig zijn voor huisdieren vind je hier: dit zijn 5 veilige planten voor huisdieren.

Sansevieria plant Aldi week 37
Bron: Aldi

De stijlvolle potten van keramiek komen in verschillende pastelkleuren. Grijs, roze, blauw en geel. De Aldi folder week 37 heeft een scherpe aanbieding. Pot en plant samen kosten een bescheiden bedrag van €5.

Heb je deze kamerplanten van Aldi ook al gezien?

Eigenlijk zou je om de zeven dagen naar de Aldi moeten, want iedere week verkoopt de supermarkt weer nieuwe kamerplanten voor scherpe prijzen. Afgelopen week was er bijvoorbeeld een prachtige Medinilla te koop. Misschien dat ze er ergens nog een hebben, maar we denken dat deze grote plant overal al weg is.

Een tijdje geleden waren er grote kamerplanten voor een spotprijs. Daar word je toch gelukkig van? Wij in ieder geval wel. Wil je meer interieurtips en aanbiedingen om te scoren? We schrijven wekelijks over de tofste folder finds uit de Aldi folder en de Lidl folder. Die van week 37 kun je hier vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: de Sanseveria uit de Aldi folder week 37 is goedkoop én mooi
Sluiten