Dat wordt feesten: deze platenspeler in koffer scoor je nú voor een prikkie

Liefhebbers van platenspelers zullen het ongetwijfeld met me eens zijn dat muziek uit een platenspeler veel mooier klinkt dan hetzelfde nummer uit je laptop of boxjes. Het enige nadeel: een budget platenspeler die wél goed werkt tik je niet zomaar op de kop. Daar komt nu verandering in, want in de Aldi folder week 37 staan deze beauty’s.

Het is een echte nostalgische toevoeging aan je interieur. En wil je ‘m even níét gebruiken, dan doe je gewoon de koffer lekker dicht. Opgeruimd staat netjes, zeggen we dan maar.

aldi folder week 37 platenspeler
Bron: Aldi folder week 37

Platenspeler uit de Aldi folder week 37

Naast dat je natuurlijk lp’s op de platenspeler kunt afspelen, heeft ‘ie ook een USB-aansluiting. De platenspeler heeft trouwens ingebouwde luidsprekers. Wel zo handig, je hoeft er niet nog een los soundsysyem bij te kopen. Ook hartstikke fijn: de platenspeler heeft een Bluetooth®-functie. Zo speel je dus vanaf je telefoon de mooiste nummers af op je platenspeler.

Zoals we van de Aldi gewend zijn, heeft de platenspeler een fijne prijs. Voor €39,99 haal je ‘m in huis. De afmeting van de platenspeler is 35 x 12 x 25.5 cm, en hij is verkrijgbaar in creme, blauw, grijs en zwart. Daarmee heb je dus altijd wel een kleur die goed bij jou in huis past.

Vorige week in de Aldi folder

GLITTERS! Als je van glitters houdt, dan zit je goed bij de Aldi folder van deze week. Op dit moment ligt er namelijk speciaal-verf bij de Aldi in de schappen. Roze muurverf met glitters, beton muurverf en roest muurverf. Heel tof en voor een fijn prijsje. Lees hier het artikel: Leuk uit de Aldi folder: muurverf met glitters voor wat extra sparkle in huis.

Haal je liever wat kamerplanten in huis? Snappen we helemaal. Leuk om naast je gloednieuwe plantenspeler neer te zetten. Ohhh yes, een van onze favoriete bloemende kamerplanten staat in de Aldi folder.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dat wordt feesten: deze platenspeler in koffer scoor je nú voor een prikkie
Sluiten