Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 9 sep 2018

Hebben: in de Aldi folder vinden we deze week mini kamerplanten

Elke week als we de Aldi folder openslaan zijn  we weer benieuwd naar de kamerplanten die we daar in zullen vinden. Deze week werden we extra blij verrast: deze mini kamerplanten zijn toch té schattig!

Het gaat om de Keuze uit Sanseveria, Dracaena en Kalanchoë thyrsiflora. Deze plantjes zijn hartstikke makkelijk te verzorgen en ze zijn ijzersterk. Ze zullen het dan ook niet zo erg vinden als je ze eens vergeet om water te geven. Kijk, daar houden we van.

Hippe kamerplantjes in de Aldi folder

De potmaat van de plantjes is 12 centimeter. Naast dat de mini plantjes er ontzettend stijlvol uitziet (die middelste gevlochten sanseveria staat al een paar maanden op mijn nachtkastje en ik vind ‘m nog steeds zo leuk!).

aldi folder week 37 mini kamerplanten vetplant sanseveria

Daarnaast krijg je de trendy keramieken potjes er gewoon gratis bij.  Voor de mini plant én de keramieken pot samen betaal je maar €4,99. Een koopje op je huis mee op te fleuren dus!

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 37.

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten. En check ook meteen deze stijlvolle ladekast voor jouw studentenkamer uit de Lidl folder even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: in de Aldi folder vinden we deze week mini kamerplanten
Sluiten