Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 sep 2018

Hebben: deze prachtige retro waterkoker staat nu in de Aldi folder

Zet jij per dag ook heel wat kopjes thee – net zoals wij op de redactie? Dan ben je deze week aan het juiste adres bij de Aldi. In de Aldi folder staat namelijk deze toffe retro waterkoker. Wij zijn helemaal verliefd op het rode exemplaar!

En ja, we vinden ze misschien nog wel leuker dan de roze en mintgroene variant uit de Lidl folder van vorige week…

aldi folder week 36 waterkoker

De zwarte waterkoker is klassiek en staat goed in elke keuken. Dit is misschien wel de meest stijlvolle waterkoker die we in een lange tijd gezien hebben. Maar de rode waterkoker heeft écht ons hart gestolen. Wat een gaaf kleurtje! We kunnen ons al helemaal inbeelden hoe tof deze waterkoker staat in een strakke, zwart-witte keuken.

aldi folder week 36 waterkoker
aldi folder week 36 waterkoker

De waterkokers hebben een vermogen van 2200 W. Ze schakelen automatisch uit zodra het water kookt, hartstikke handig dus! Daarnaast is er ook een oververhittebeveiliging en een droogkookbeveiliging, wat het een veilige waterkoker maakt.

De waterkoker uit de Aldi folder kopen?

De waterkoker is vanaf dinsdag 4 september te koop. Je shopt ‘m voor maar €24,99. Een koopje voor zo’n super stijlvolle waterkoker, als je het ons vraagt!

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige ladekasten uit de Lidl folder. Ideaal voor een studentenkamer! En check ook meteen deze mooie planten uit de Aldi folder even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: deze prachtige retro waterkoker staat nu in de Aldi folder
Sluiten