Ohhh yes, een van onze favoriete bloemende kamerplanten staat in de Aldi folder

Dat we gek zijn op de kamerplanten uit de Aldi folder, is vast geen verrassing meer. Bijna wekelijks delen we de kamerplanten die die week in de folder te vinden zijn. Bij het openen van de Aldi folder week 36 maakte ons hart een sprongetje, wat een van onze favoriete bloeiende kamerplanten steelt de show. Het gaat om de Medinilla.

In dit interieur zie je al hoe enorm mooi deze bloeiende kamerplant in jouw interieur kan staan: Deze woonkamer draait om de prachtige Medinilla – en dat zou vaker moeten gebeuren

aldi folder week 36 2020 kamerplanten medinilla
Bron: Aldi folder week 36

Kamerplanten uit de Aldi folder week 36

De Medinilla is een bijzondere kamerplant. De roze bloemen zijn zo zwaar, dat de bloemen altijd naar beneden hangen. Het kan zelfs voorkomen dat de bloemen topzwaar worden, en ervoor zorgen dat de hele plant omvalt. Daarom raden we je echt aan om de Medinilla uit de Aldi folder meteen in een stevige pot te zetten als je ‘m gekocht hebt.

Sommige bloeiende kamerplanten laten hun bloemen snel varen, maar de Medinilla niet. Deze kamerplant bloeit wel 3 tot 5 maanden – je krijgt dus zeker waar voor je geld. Je haalt de Medinilla uit de Aldi folder week 36 overigens maar voor €6,99 in huis. Een koopje als je op een leuke manier meer roze in huis wilt brengen.

De Medinilla zet je het beste op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Geef ‘m een keer per week water en wacht geduldig tot de prachtige bloemen zich laten zien. Jep, deze klassieke schoonheid wil je 100% in huis halen.

Ben je sowieso gek op roze kamerplanten? Haal meer kleur in huis met deze kamerplanten met roze bladeren.

Andere kamerplanten uit de Aldi folder

Zijn bloeiende kamerplanten niet jouw ding, maar houd je wel van groene kamerplanten? Ook dan raden we je aan om even langs de Aldi te gaan. In de Aldi folder week 36 zien we namelijk ook dat er planten in keramiek aangeboden worden.

Het gaat om onder andere de Ficus, Ginseng, Sanseveria, en Monstera. Stuk voor stuk prachtige kamerplanten die ongetwijfeld ook heel mooi in jouw interieur zullen staan.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Ohhh yes, een van onze favoriete bloemende kamerplanten staat in de Aldi folder
Sluiten