Leuk uit de Aldi folder: muurverf met glitters voor wat extra sparkle in huis

Als je op zoek bent naar een speciale verf die jouw interieur nét even wat extra’s geeft, dan raden we je aan om de Aldi folder week 36 er even bij te pakken. Naar lichtroze glitterverf ja, echt!) zien we namelijk nog twee toffe kleuren effectverf, voor een prijs waarvoor wij het niet kunnen laten liggen.

Toen we de potten glitterverf in de Aldi folder week 36 voor het eerst zagen, dachten we meteen ‘dat is leuk voor de kinderkamer!’. Maar hoe vaker we aan die glitterverf denken, hoe leuker we het eigenlijk vinden voor ons éígen interieur. Wat eerlijk is eerlijk, wie houdt er nou niet van glitters?

aldi folder week 36 verf
Bron: Aldi folder week 36

Glitterverf uit de Aldi folder week 36 2020

De glitterverf uit de Aldi folder bestaat uit een lichtroze basisverf, en een glitter-finish. Één pot verf biedt voldoende verf voor ongeveer 8 vierkante meter op basis van één laag.

Perfect om die muur in de kinderkamer onder handen te nemen, maar ook leuk om op een opvallende manier in je eigen slaapkamer toe te passen. Een beetje buiten de lijntjes kleuren mag soms best, dus als je van glitters houdt, laat je gaan. Je koopt het voor €16,99.

Liever wat stoerders?

Mocht je geen fan zijn van glitters, dan heeft de Aldi deze week ook nog roestverf en beton-effect verf in de aanbieding. Daarmee geef je elke muur in huis een stoere, industriële uitstraling.

Let op: met deze twee verfsoorten kan je minder vierkante meters bedekken dan met de glitterverf. Kijk voor de precieze vierkante meters even in de folder.

Ook deze week in de Aldi folder

Wij zijn gek op de kamerplanten uit de Aldi folder. Deze week staan een van onze favoriete kamerplanten in de winkel. De Medinilla heeft indrukwekkende roze bloemen waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Meer over deze prachtige bloeiende kamerplant lees je hier: kamerplanten uit de Aldi folder week 36.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Leuk uit de Aldi folder: muurverf met glitters voor wat extra sparkle in huis
Sluiten