Dé toekomstige eyecatcher van je interieur: een prachtige Medinilla uit de Aldi folder

De planten uit de Aldi folder – we zijn er gek op. Twee weken renden we massaal naar de Aldi voor grote kamerplanten voor een klein prijsje (altijd onze lievelingsactie, thanks Aldi!), deze week kunnen we bij onze budgetwinkel terecht voor een andere prachtige toevoeging aan je urban jungle: een Medinilla.

Voor slechts €6,50 krijg je een prachtige Medinilla in potmaat 17. Da’s dus geen kleine plant! Zo te zien hebben alle planten minstens 2 mooie knoppen waar prachtige hangende bloemen uit groeien.

Aldi folder week 36
Bron: Aldi folder week 36

Kamerplanten de Aldi folder week 36: Medinilla

Het fijne van de Medinilla is dat hij, als je weet hoe je het moet aanpakken, een vrij gemakkelijke verzorging heeft. Je zet de Medinilla het liefste op een lichte standplaats met een hoge luchtvochtigheid. Dit kan je voor elkaar krijgen met een luchtbevochtiger, of door zelf om de dag te sproeien met de plantenspuit.

Tijdens de bloei mag je de Medinilla elke week een scheut water geven. Voor een mooie, volle bloei kan je om de week een beetje plantenvoeding aan het water toevoegen. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid. En onthoud: de Medinilla staat liever te droog dan te nat.

De Medinilla bloeit meestal van november tot januari/februari. We willen er eigenlijk nog niet aan denken, maar met de Kerstdagen staat deze Medinilla dus flink in bloei.

Nog meer leuks uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er elke week prachtige kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, kon je twee weken geleden bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten voor een klein prijsje. Dit is jaarlijks dé deal waar we met smart op wachten. We verwachten dat ze inmiddels al helemaal uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar grote planten in de winkel te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige keer bij de Aldi een blauwe led-wolk voor de kinderkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dé toekomstige eyecatcher van je interieur: een prachtige Medinilla uit de Aldi folder
Sluiten