Hallo tienerkamer: dit dekbedovertrek scoor je voor nog geen €10

Op de Roomed redactie hebben we één motto: ‘je kunt nooit genoeg dekbedovertrekken hebben’. Er zijn tegenwoordig zó veel leuke verschillende dekbedovertrekken te koop, dat we niet meer kunnen kiezen. In de Aldi folder week 35 2020 hebben we ook weer een goedkoop dekbedovertrek gespot, en die delen we graag met je.

Het is jammer dat het een eenpersoons dekbedovertrek is, anders hadden we ‘m maar al te graag voor onze eigen slaapkamer gekocht.

aldi folder week 35 2020 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 35

Goedkoop dekbedovertrek uit de Aldi folder week 35

Het dekbedovertrek is 140 x 220 centimeter groot, en heeft een bijpassend kussensloop met de afmetingen 60 x 70 centimeter. Met de vrolijke kleuren en prints vinden we ‘m uitermate geschikt voor een hippe tienerkamer.

De kleuren groen en okergeel zijn op dit moment onwijs populair, dus grote kans dat ‘ie in de meeste tienerkamers wel goed matcht. Zo niet, dan is de andere kant van het dekbedovertrek zwart/wit met een toffe print. Kortom: eigenlijk past ‘ie in elke kamer.

Meer tips voor het inrichten van de tienerkamer kan je vinden in dit artikel: 5 toffe ideeën voor de allermooiste tienerslaapkamer.

Ben je zelf op zoek naar een tweepersoons dekbedovertrek? Afgelopen week zagen we dit toffe dekbedovertrek met panterprint in de Kruidvat folder. Misschien liggen er nog een paar in de winkel – maar we raden je wel aan om er snel bij te zijn. We verwachten dat ze enorm populair zijn.

Meer tips om van je slaapkamer een droomslaapkamer te maken

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hallo tienerkamer: dit dekbedovertrek scoor je voor nog geen €10
Sluiten