Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 18 aug 2018

Ze zijn terug! Deze grote kamerplanten staan deze week in de Aldi folder

Kan jouw optrekje wel wat groen gebruiken? Of heb je al een urban jungle, maar is er altijd nog ruimte voor nóg een aanwinst in jouw interieur? Goed nieuws, in de Aldi folder van deze week staan weer grote kamerplanten. En zoals je van de Aldi gewend bent, hebben ze een klein prijsje waar we heel blij van worden!

Maak maar ruimte voor een grote plant, want de stevige kamerplanten die deze week in de Aldi folder staan zijn maar liefst 90 tot 110 centimeter hoog. Een echte eyecatcher in je interieur!

aldi folder week 34 kamerplanten

Zoals op de foto hierboven te zien is, zijn er veel verschillende kamerplanten in de aanbieding. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, want dan is er altijd een kamerplant die goed bij jou in huis past. Ook dragen al deze kamerplanten bij aan een gezond leefklimaat in huis. Een win-win situatie dus! Je hebt o.a. de keuze uit een Dracaena, Ficus en Monstera.

Enne, dit zijn onze favorieten:

aldi folder week 34 kamerplanten aldi folder week 34 kamerplanten aldi folder week 34 kamerplanten

Een grote kamerplant voor een klein prijsje. Yes, de grote kamerplanten van de Aldi zijn namelijk maar €8,99. Inslaan die handel! Ze zijn vanaf donderdag 23 augustus verkrijgbaar.

Nog meer planten uit de Aldi folder:

Dat zijn niet de enige planten die deze week in de Aldi folder staan. Deze té schattige cactussen en vetplantjes vind je namelijk ook in de winkels. Net zoals grotere XXL vetplanten. Die zijn dan misschien iets groter dan zijn kleine broertje, maar wij vinden ‘m minstens net zo leuk.

Op de hoogte blijven van al onze Aldi en Lidl folder finds? Hier lees je wat de leukste aanbiedingen van deze week zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ze zijn terug! Deze grote kamerplanten staan deze week in de Aldi folder
Sluiten