Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 8 aug 2020

Gek op Zwitsal? Hier scoor je deze week de geurstokjes extra voordelig

Als ik in een split second mijn favoriete geur zou moeten kiezen, dan zou ik bijna 100 procent zeker voor Zwitsal geur gaan. En ik ben niet de enige, want sinds Robijn de Zwitsal HOME geurstokjes gelanceerd heeft, schijnt er een run op te zijn. In de Aldi folder week 33 2020 zijn ze deze week extra goedkoop.

Bij Roomed zijn we altijd gek op de aanbiedingen uit de Aldi folder. Vaak zetten we de kamerplanten of tuinplanten in het zonnetje, maar vandaag wonnen de geurstokjes het. Want oh my, deze ruiken lékker.

aldi folder week 33 2020 zwitsal geurstokjes
Bron: Aldi folder week 33

Robijn Zwitsal geurstokjes uit de Aldi folder week 33

Het gaat om een flesje van 45 milliliter. Dat komt neer op een flesje van ongeveer 30 cm hoog, inclusief de geurstokjes zelf. Een prima formaat om bijvoorbeeld in de badkamer of het toilet neer te zetten op een onopvallende plek.

Je vindt de Robijn Zwitsal geurstokjes vanaf vrijdag 14 augustus in de winkel voor slechts €4,99 per stuk. Oh, wat gaat jouw huis lekker ruiken.

Meer Zwitsal in huis

Als je nog vaker die Zwitsal-geur wilt ruiken, dan raden we je aan om ook even naar de andere aanbiedingen in de Aldi folder week 33 te bekijken. We zien onder andere wasverzachter, wasmiddel, shampoo… alles om je huis en kleding lekker te laten ruiken.

Vorige week in de Aldi folder

Mocht je het gemist hebben: in de Aldi folder van vorige week kwamen we deze prachtige tuinplanten tegen. Ze staan op dít moment nog in de winkel, dus we raden je zeker aan om even een kijkje te gaan nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gek op Zwitsal? Hier scoor je deze week de geurstokjes extra voordelig
Sluiten