Deze zonnige planten uit de Aldi folder kan je zowel binnen als buiten neerzetten

Planten die je zowel binnen als buiten neer kunt zetten – bij Roomed zijn we er gek op. In de Aldi folder week 33 vinden we drie multifunctionele kamerplanten die zowel een standplaats binnen als buiten kunnen verdragen. Lekker makkelijk!

We zijn erg benieuwd welke zomerbloeier jouw favoriet is. Laat je het weten op onze Facebook pagina?

Planten uit de Aldi folder week 33

Bron: Aldi

Gerbera

Door zijn herkenbare bloem is de Gerbera een van onze favoriete planten. Vaak worden Gerbera’s gebruikt in boeketten omdat ze zo lang mooi blijven, maar ook als plant zijn we fan van deze kleurrijke vriend.

Want zeg nou zelf, met z’n stevige stengel en honderden felgekleurde blaadjes is dit toch een prachtige bloem om in huis (of in de tuin) te hebben? Voor de beste groei geef je de gerbera 2 x per week een scheut water. Je koopt ze deze week bij de Aldi voor €1,69 per stuk.

Bron: Aldi

Chrysant

Nog zo’n prachtige, kleurrijke plant is de Chrysant. In Japan geloven ze dat de plant geluk brengt. Dat geloven wij ook maar al te graag, want iedereen kan wat ons betreft wel een beetje extra geluk in z’n leven gebruiken.

Ook deze plant staat in de Aldi folder week 33 voor slechts €1,69. De plant bloeit nog met gemak twee maanden, waardoor je nog een lange tijd naar een vrolijke tuin kan kijken. Heerlijk!

aldi folder week 33 planten
Bron: Aldi

Kalanchoë

Weinig tijd, of gewoon écht green groene vingers? Bij een Kalanchoë kan je weinig fout doen. Deze makkelijke kamerplant heeft dikkere bladeren en slaan daardoor vocht op. Één keer per week water geven is daarom meer dan voldoende. De prijs raad je vast al: ook €1,69 per plant.

Nog meer leuks uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er elke week prachtige kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor vrolijke Italiaanse planten. Ja, dat klinkt net zo zonnig als dat het is. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar planten in de winkel te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige keer bij de Aldi een ontzettend leuk, goedkoop dekbedovertrek met panterprint.

Reageer op artikel:
Deze zonnige planten uit de Aldi folder kan je zowel binnen als buiten neerzetten
Sluiten