Fleur je tuin op met deze goedkope hortensia’s uit de Aldi folder

Als er één tuinplant is die ons zomerhart sneller doet kloppen, dan is het wel de hortensia. Met zijn kleurrijke bloemetjes straalt deze plant één en al zomer uit. In de Aldi folder week 32 2020 is de hortensia te koop voor een fijn prijsje.

Zo haal je voor een paar euro’s de zomer in je tuin, ook als het weer even níét meezit. Zet ze in een paar bloempotten op je balkon of terras, of geef ze een mooi plekje in de tuin… deze plant is hartstikke veelzijdig.

hortensia aldi folder week 32 2020
Bron: Aldi folder week 32

Hortensia’s uit de Aldi folder week 32 2020

Je kunt vanaf woensdag 5 augustus bij de Aldi terecht voor deze fijne aanbieding. Per hortensia betaal je slechts €5,99 en dat is veel minder dan je in een tuincentrum kwijt zou zijn. En dat terwijl goedkope planten écht niet per definitie minder goed zijn dan dure planten.

Je koopt de planten in potmaat 23, ze zijn geschikt voor een plekje in de zon tot halfschaduw, en bij het moment van kopen is de plant ongeveer 40 centimeter hoog. Uit ervaring kan ik vertellen dat hortensia’s met je juiste verzorging hartstikke snel groeien. Daarnaast zijn deze planten ook winterhard, dus volgend jaar gaan ze gewoon weer bloeien.

Hortensia’s water geven

Een hortensia is een dorstige tuinplant. Helemaal wanneer het buiten erg warm is, kan het geen kwaad om deze plant een extra scheut water te geven. Hortensia’s drinken en verdampen veel, dus houd ze in de zomer goed in de gaten. Zodra de blaadjes er droog uitziet, is het tijd voor wat extra water.

We leren je meer over tuinplanten water geven in de twee artikelen hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fleur je tuin op met deze goedkope hortensia’s uit de Aldi folder
Sluiten