Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 27 jul 2019

Vergeet de hittegolf met deze zonnige Kalanchoë’s in huis (met vrolijke pot)

Pfff, wat was het de afgelopen dagen warm he? Om dit zonnige weer vast te houden, heeft de Aldi een ontzettend leuke planten aanbieding. In de Aldi folder week 31 staan vrolijke Kalanchoës om die zomerse vibe nog even in huis te houden.

Planten uit de Aldi folder week 31: Kalanchoë

Het beste nieuws: de planten uit de Aldi folder week 31 komen in een vrolijke Mexicaanse pot. Die krijg je er helemaal gratis en voor nop bij. Tenminste, je betaalt voor deze vrolijke combinatie slechts €4,00. Een koopje, als je het ons vraagt.

Voor die prijs is het ontzettend leuk om meerdere planten in een groepje bij elkaar te zetten. Op een dressoir, op de salontafel of juist op jouw nachtkastje. Jouw interieur was nog nooit zo vrolijk ingericht!

Daarbij komt ook nog eens dat de Kalanchoë een ontzettend makkelijke plant is om te verzorgen. Geef de plant eens per weer een scheutje water, en de Kalanchoë zal je belonen met vrolijke bloemetjes.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor nog veel meer groene kamerplantenvoor binnen. Ze staan al op ons nachtkastje te shinen. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar planten te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige week bij de Lidl een ontzettend leuk, goedkoop dekbedovertrek voor kinderen. Misschien ligt er nog wel eentje in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vergeet de hittegolf met deze zonnige Kalanchoë’s in huis (met vrolijke pot)
Sluiten