Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 27 jul 2019

Roar! In de Aldi folder staat deze week een panterprint dekbedovertrek

Gevalletje ‘hadden we altijd al willen hebben’. Dit panterprint dekbedovertrek uit de Aldi folder week 31 vinden we helemaal te gek. Het is een eenpersoons dekbedovertrek, en zoals we van de Aldi gewend zijn uiteraard weer spotgoedkoop.

Het houdt niet op! In de Aldi folder staat deze week weer een te leuk dekbedovertrek. Ja, we hebben het natuurlijk over het dekbedovertrek met panterprint.

aldi folder week 31 2019

Dekbedovertrek met panterprint uit de Aldi folder week 31

De afmetingen van het dekbedovertrek zijn 140 x 200/220 cm. Het dekbedovertrek is dus een eenpersoons dekbedovertrek. Wellicht staat er volgende week een tweepersoons versie in de Aldi folder?

Anyway, voor de prijs hoef je het natuurlijk niet te laten. Dit te leuke dekbedovertrek scoor je namelijk al voor €9,99. Wat een koopje!

Toch liever geen pantervelletje op jouw bed? Geen paniek, er zijn nog twee andere toffe designs die ook deze week bij de Aldi liggen. Het gaat om een lichtblauwe variant met donkergrijze strepen, en een witte met lichtgrijze vierkanten. Voor ieder wat wils!

Meer leuke aanbiedingen uit de Aldi folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 31. Wellicht staan er nog wat leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Ook zetten we elke week een toffe aanbieding voor je in het zonnetje. Vorige week lag er bij bijvoorbeeld bij de Lidl een te gek dekbedovertrek voor kinderen in de schappen. Dekbedovertrekken met té leuke prints, wij zouden het wel weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Roar! In de Aldi folder staat deze week een panterprint dekbedovertrek
Sluiten