Help de vogels een handje: hier scoor je deze week goedkoop vogelvoer

In de winter helpen we de vogels graag een handje door wat vogelvoer klaar te leggen. Als jij je hier ook mee bezig houdt, pak dan de Aldi folder week 3 er even bij. Daar staat namelijk een aanbieding in waar wij (en de vogels) heel gelukkig van worden.

Écht koud is het deze winter nog niet geweest, maar dat betekent natuurlijk niet dat we de vogels niet een handje kunnen helpen.

Alles voor vogels in de Aldi folder week 3

aldi folder week 3 2021 vogelvoer
Bron: Aldi folder week 3

Vogelhuisje met voer

Dit vogelhuisje bevat energierijke voeding in de vorm van vogelzaad. Hang ‘m op aan de muur of aan een boom, en de vogels zullen ervan smullen. Te koop in vier verschillende soorten voor €7,99 per stuk.

aldi folder week 3 2021 vogels voeren pindakaas
Bron: Aldi folder week 3

Vogelpindakaas

Vogels zijn gék op pindakaas. Een paar jaar geleden was er een hele run op dit product, en sinds dien is het niet meer weg te denken uit onze tuinen. Maar let op: ga wel altijd voor een speciale vogelpindakaas. Normale-mensen-pindakaas is veel te zout voor vogels.

Deze pindakaas is wél speciaal voor vogels, en bevat genoeg calorieën om de vogels een energieboost te geven zodat ze weer even vooruit kunnen. Voor kieskeurige vogels is er de keuze uit pindakaas met bosvruchten, meelwormen of de originele variant. Per 2 stuks betaal je €2,99.

Beide aanbiedingen lopen vanaf woensdag 20 januari 2021.

Zelf vogelvoer maken

Tip: wil je het dit jaar helemaal anders aanpakken? Maak je handen vuil en maak je eigen vetbollen. Dat is niet alleen leuk voor kinderen om te doen, maar je kunt er zelf ook echt je creativiteit in kwijt.

Lijkt je dat wel wat? We vertellen je er alles over in dit artikel: help vogels de winter door en maak dit jaar zélf vetbollen.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Help de vogels een handje: hier scoor je deze week goedkoop vogelvoer
Sluiten