Uit de Aldi folder: stijlvolle meubels voor jouw industriële interieur

We weten dat er in de Aldi folder vaak leuke aanbiedingen staan, maar deze twee items zijn wel héél leuk! Vanaf dinsdag 15 januari vind je bij de Aldi namelijk een dressoir/tv-meubel en een salontafel voor weinig. Kijk je met ons mee?

Wij kunnen niet kiezen welke we het leukste vinden. Zowel het dressoir als de salontafel zijn onwijs stijlvol… Mogen we ze ook allebei?

aldi folder week 3 meubels

Dressoir/tv-meubel uit de Aldi folder

Allereerst even over het dressoir slash tv-meubel. Wie had gedacht dat er ooit zo’n stijlvol kastje in de Aldi folder zou staan? Het dressoir is greeploos, omdat de deurtjes open kunnen met een push-to-openmechaniek. Even tegen de lade drukken, en de lade gaat vanzelf open dus. Onwijs handig!

De afmetingen van het dressoir/tv-meubel zijn 138 x 70 x 38 cm. Je haalt ‘m in huis voor €99,99.

aldi folder week 3 meubels
aldi folder week 3 meubels

Salontafel uit de Aldi folder

Geheel bijpassend in dezelfde stijl: een salontafel. En niet zomaar eentje: deze kan je uitklappen naar boven, zodat de tafel ook als bureau te gebruiken is. Onwijs handig!

In de tafel heb je daardoor ook opbergruimte. Ideaal voor je laptop (die je dus gebruikt als je de tafel uitklapt), maar ook uitermate geschikt voor dekentjes, kussens, boeken en tijdschriften. Of alle andere dingen die je graag in je tafel bewaart. Ook in huis halen? Dat kost je €89,99.

Nog meer aanbiedingen van de Aldi?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor dit hippe dekbedovertrek. Wie weet ligt ‘ie er nog!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Bijvoorbeeld deze vetplanten die je onwijs leuk met elkaar kan combineren. En dat voor zo weinig geld!

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: stijlvolle meubels voor jouw industriële interieur
Sluiten