Groen in huis: deze planten scoor je deze week uit de Aldi folder week 3

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 3: bloembollen in pot en voorjaarsbloeiers.

Buiten is het koud, binnen is het al voorjaar!

aldi folder week 3 kamerplanten

Bloembollen in pot uit de Aldi folder week 3

Ondanks dat het pas een paar weken winter is (het voelt al veel langer!) haal je met deze vrolijke bloembollen in pot uit de Aldi folder eenvoudig een beetje voorjaar in huis. Er is keuze uit hyacint, narcis tete à tete en tulpen. Welke is jouw favoriet? Als je (net als wij) niet kan kiezen, is het een leuk idee om groepjes met deze kleurrijke bloeiers in de vensterbank of op tafel te zetten. Dat is pas genieten van het voorjaar!

Extra tip: als je na de bloei de bollen in de tuin plant, heb je grote kans dat je er volgend jaar weer van kunt genieten. Dat is dus dubbel genieten voor een klein prijsje! Deze bloembollen in pot kosten namelijk maar €1,69.

aldi folder week 3 kamerplanten

Voorjaarsbloeiers: de Cineraria, Primula en Campanula

Deze vaste voorjaarsbloeiers schrééuwen lente. Tijdens de donkere winterperiode fleuren deze bloemen jouw woonkamer helemaal op. Geef de bloemen een licht plekje in huis. Je kunt er wekenlang plezier van hebben door ze regelmatig kleine beetjes water te geven.

Gaat het niet meer vriezen? Dan kunnen de bloemen naar buiten om er nóg langer van te genieten. En dat voor maar €1,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige keer kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten voor een heel klein prijsje. Iets om in de gaten te houden dus!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals dit hippe dekbedovertrek van de Aldi, wij vinden ‘m prachtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Groen in huis: deze planten scoor je deze week uit de Aldi folder week 3
Sluiten