Je haalt tropische temperaturen naar je slaapkamer met dit dekbedovertrek

Ben jij ook he-le-maal klaar met die koude wind, winterjassen en de kans op sneeuw? Wij ook – en het is nog niet eens écht winter geweest. Toen we de aanbieding van een goedkoop dekbedovertrek met tropische print in de Aldi folder week 3 2021 zagen staan, werden we op slag weer een beetje warm.

Deze week niet één, maar twee verschillende dekbedovertrek-sets waarmee je jouw slaapkamer omtovert tot een tropisch resort. Of nou ja, zoiets dan.

Goedkoop dekbedovertrek uit de Aldi folder week 3

Het gaat om een lits-jumeaux dekbedovertrek, gemaakt van 52% polyester en 48% katoen. De afmetingen van de set zijn 240 x 200/220 cm en yes, de kussenslopen zitten er gewoon bij. Deze zijn 60 x 70 cm groot, en hebben dezelfde tropische print als het dekbedovertrek.

Benieuwd naar de prints? We houden je niet langer in spanning:

aldi folder week 3 2021 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 3

Mijn persoonlijke favoriet is de set met de panters, maar dit moet natuurlijk wel jouw stijl zijn. De set met de tropische bladeren is een stuk rustiger en gangbaarder voor de meeste slaapkamers. Hij matcht bijvoorbeeld goed in een slaapkamer met groene muren.

Van de aanbiedingen uit de Aldi folder weet je eigenlijk altijd dat ze spotgoedkoop zijn, en daar is ook dit dekbedovertrek geen uitzondering op. Je koopt de sets voor €14,99 per stuk – en dat is natuurlijk een koopje voor een tweepersoons dekbedovertrek.

In de winkels vanaf zaterdag 23 januari.

Wil je jouw slaapkamer helemaal een make-over geven?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Je haalt tropische temperaturen naar je slaapkamer met dit dekbedovertrek
Sluiten